Днями страхова компанія "Місто" зробила першу виплату по такій програмі.

- Ми відреагували на затоплення cтелі в квартирі нашого клієнта. - говорить заступник голови правління комунальної страхової компанії "Місто" Юрій Краківський. - Відшкодували усі збитки в повному обсязі, як і передбачав договір, протягом п\'яти робочих днів. Залучили будівельників, які виконали необхідний ремонт і замінили пошкоджені електроприлади.

Нагадаємо, перша в Україні муніципальна страхова компанія «Місто» розпочали свою роботу у Вінниці з укладення договорів добровільного медичного страхування. Але з грудня минулого року надає й інші страхові послуги - страхування нерухомості, транспорту, від нещасних випадків, різних видів відповідальності, будівельно-монтажних ризиків та ін.

- Програма страхування житла поширюється на приватні і багатоквартирні житлові будинки. - говорить Юрій Краківський. - В середньому вартість поліса для страхування квартири - 400 грн. на рік. Мінімальний щомісячний платіж - від 12,5 грн.

Оформити страховий поліс вінничани можуть безпосередньо у страховій компанії "Місто" або ж через консультантів компанії, які працюватимуть при всіх житлово-експлуатаційних конторах міста. Також можна звертатись до відповідальних осіб при ОСББ, або старших по будинку. Мешканців приватного сектору проконсультують представники квартального комітету.


Переглядів: 3969
Поширень: 0