Сім\'я - найважливіша ланка суспільства. Кожна людина хоче бути щасливою в сім\'ї, щоб сім\'я (чоловік, дружина, діти) надихали на життя, творчість, надавала сил. У кожної щасливої ​​родини свої секрети.

Соціальний проект "Сімейна ідилія"

ТЦ «Магігранд» і журнал «Магігранд FM» раді познайомити Вас з новим соціальним проектом, який представляє собою цикл публікацій на сайті www.magigrand.com. У них читачі мають можливість розповісти про свою родину, традиції, веселі події та історії. Реалізація проекту спрямована на формування позитивного ставлення в нашому місті до сім\'ї, відносин між батьками і дітьми та поваги до сімейних традицій.

Переможець місяця отримує можливість побачити свою розповідь в журналі «Магігранд Fm», отримати в подарунок професійну фотосесію своєї сім\'ї, а також опинитися на обкладинці журналу.

14 лютого 2013 найцікавіша розповідь, надіслана нам за 9 місяців, отримає титул «Сім\'я року» та сімейний абонемент на рік від фітнес клубу «Sportlife», всіх інші переможці також отримають подарунки на святковому заході.

Цільова група проекту: сім\'ї нашого міста, які готові розповісти про себе все саме добре і тепле, про свої досягнення і моментах щастя.
Тривалість проекту: 9 місяців
Початок проекту: квітень 2012
Закінчення проекту: лютий 2013
Партнер проекту: мережа фітнес клубів Sportlife, «Elite parfum», студія «Бон-Бон», елітна біжутерія «Sonata Posh».



Переглядів: 5546
Поширень: 0