Школа Народної Медицини «Будь здоровим!»

Юрій Грига (36 років), лікар Школи Народної медицини:
-Школа працює за програмою Надії Семенової "Очистись і живи без паразитів", використовуючи тільки безмедикаментозне комплексне оздоровлення організму людини народними методами. Ми виключаємо будь-яку сторонню хімічну дію на організм людини – тобто тут не має медикаментів, лише оздоровчі вправи і допоміжні настоянки на лікарських травах, які «запускають» внутрішні резерви, додають бадьорості. Практикується вегетаріанське харчування, адже щоб очистити організм, потрібно позбавитись «шлаків», які, здебільшого, створює м’ясна їжа. Вегетаріанська дієта дарує легкість, забирає зайві кілограми і змушує недуги відступити. А щоденна сауна пробуджує внутрішні резерви організму до самовідновлення.

Школі Народної Медицини «Будь здоровим!»

У лікуванні та відновленні учням Школи допомагають коні - іпотерапія укріплює м’язи, хребет, внутрішні органи. А щоденна практика у дихальній гімнастиці на лісових галявинах підвищує загальний тонус організму та очищує легені. Хатха-йога повертає молодість та гнучкість, зміцнює нервову систему. Адже хвороба – це сигнал тіла про те, що у житті людини, а відтак і у тілі, зникли гармонія та комфорт.

Школа Народної Медицини «Будь здоровим!»

У Школі до оздоровлення організму підходять комплексно, відтак, застосовують гірудотерапію - панацею від усіх хвороб. При використанні п’явки як засобу лікування, в організм потрапляє понад 150 біологічно активних речовин, які розріджують кров, запобігають утворенню та розщеплюють мікротромби. При цьому загроза інсультів та інфарктів зменшується у декілька разів. Крім того, п’явка стимулює активне омолодження.

Лікар Школи, Юрій Грига запевняє, що у організмі кожного з нас закладено можливості до самовідновлення. Про це також розповідають і випускники Школи, а також ті, для кого здоровий спосіб життя не данина моді, а життєвий принцип. Цим унікальним можливостям, якими більшість із нас, на жаль, не користується, можна навчитись за два тижні.

В’ячеслав Шляховий (48 років), засновник Школи:
-Серйозно взятись за своє здоров’я змусили хвороби, які вже «переростали» у хронічні. Пройшов курс у Криму, де працює Школа здоров’я і вирішив відкрити таку ж у Вінниці. Ідею підтримали губернатор Микола Джига та його заступник Григорій Дерун, які власним прикладом активно пропагують здоровий спосіб життя. Допоміг і депутат облради Іван Агій. Програма Школи настільки насичена і дієва, що «піднімає» навіть важкохворих, яким традиційні методи не допомогли. Колись козаки жили до 100 років, якщо їх, звісно, не вбивали… Особисто я двічі на рік проходжу курс реабілітації, при цьому щоденно роблю гімнастику та дотримуюсь роздільного харчування. Результат безумовний – практично не хворію, є наснага до роботи, життєва і фізична сила. Лікування та оздоровлення – це щоденна праця над собою. І так можна довгий час залишатись молодим і повним життєвих сил. Маю приклад з життя, коли три жіночки, яким поставили діагноз – безпліддя, після проходження курсу у Школі, завагітніли і вже виховують здорових дітей.

Організатори Школи прагнуть поділитись своїми знаннями із кожним про те, як підтримувати свій організм в такому стані, при якому очищення відбувається «автоматично» і здоров’я завжди на високому рівні. Вони запевняють, що після першого ж курсу, кожен зможе самостійно виявити причину свого недугу та відновити психологічну та фізичну рівновагу, а також сформувати власну систему оздоровлення на все життя і навчитись дієво нею користуватись. Детальніше про Школу можна почитати на сайті http://www.narmedic.com.ua



Переглядів: 6970
Поширень: 0