Неймовірна урочиста атмосфера панувала цього дня у концертній залі «Плеяда». Серед сотень професіоналів обирали кращих у 24-х номінаціях.

Для кожного з нас приємно, що до такої величної відзнаки долучається все більше людей. Адже це піднімає нашу область на новий професійний рівень. Вінниччина гордиться своїми трудящими та відданими людьми, які добробут та щастя інших людей підносять вище своїх власних потреб.

Кращі з кращих отримали нагороди в номінаціях: «Регіональний лідер», «Громадський діяч», «Депутат», «Державний службовець», «Діяч науки»,«Діяч культури та мистецтва», «Міський голова, голова районної ради», «Посадова особа місцевого самоврядування», «Сільський, селищний голова», «Працівник освіти», «Працівник охорони здоров’я», «Працівник сільського господарства», «Працівник соціального захисту», «Працівник сфери обслуговування», «Промисловець», «Підприємець», «Роботодавець», «Сільськогосподарський товаровиробник приватного сектора», «Жінка», «Журналіст», «Митець», «Спортсмен», «Юний спортсмен», «Юний митець»

Цікавим фактом перед виборами 2012 стало те, що перемогу в номінації «Депутат» отримала Наталія Гетце – депутат Вінницької обласної Ради 6 скликання. Людина, яка не приймає участі у виборчих перегонах, до лав народних депутатів, цієї осені. Наталія Гетце - голова постійної комісії Вінницької обласної Ради з питань бюджету, активна громадська діячка, та доволі симпатична жінка. Пані Наталя відповідальна за роботу бюджетної комісії та веде активну соціальну діяльність направлену на допомогу талановитим людям, людям з обмеженими можливостями та активній молоді. Загалом всю діяльність Наталії Гетце можна прослідкувати на її персональному сайті. Просто зараз ви можете взяти участь у конкурсі «Дерево роду», який проходить під патронатом Наталії Миколаївни. Для цього необхідно зареєструватись на сайті www.ngettse.com.ua, провести генеалогічне дослідження свого роду, та створити власне оригінальне родове дерево. Депутат гарантує подарунок для кожної команди-учасника, а найцікавіші проекти стануть основою документального фільму. За результатами он-лайн голосування та за висновком журі буде обрано фіналістів конкурсу, які отримають цінні призи. Крім того, заплановано у Вінниці висадити Родинну алею з іменними деревами кращих учасників конкурсу.

Познайомитись з лауреатами конкурсу ближче ви зможете відвідавши площу Василя Стуса, там, на Алеї слави Вінниччини до наступного року будуть розміщені всі переможці в кожній із номінацій.

В загальному свято пройшло на високому рівні, про що свідчить неймовірна кількість глядачів та гостей дійства. Танцювальні та музичні номери, що радували вінничан між оголошенням переможців, підіймали настрій та наповнювали залу святковою атмосферою. Сподіваємось, що в наступному році наша область буде гордитись ще більшою кількістю лауреатів.



Переглядів: 6336
Поширень: 0