Страхова компанія «МІСТО» спільно з лікувальними закладами Вінниці розробила новий страховий продукт – медичне страхування дітей при настанні нещасних випадків «Школярик».

В рамках цієї програми кожна застрахована дитина отримує індивідуальну картку застрахованої особи, де зазначені ім’я та прізвище дитини, номер договору та телефони лікаря – координатора і страхової компанії. При настанні страхового випадку потрібно зателефонувати за вказаними номерами і повідомити лікаря-координатора про подію.

Усі подальші процедури і медикаменти застраховані отримують безкоштовно. Розрахунки з медичними закладами та аптеками здійснює страхова компанія.

Загальна вартість допомоги на рік складає 5 000 грн. Вартість поліса «Школярик» - 54 грн.!!!

Наявність медичного супроводу лікарем – координатором здійснюється з перших хвилин повідомлення про страховий випадок. Наявність медичного страхування дозволяє суттєво зменшити кількість ускладнень та забезпечує подальше здорове життя. Програма «Школярик» є першою сходинкою на шляху запровадження масового повноцінного медичного страхування дітей.

ПАТ «СК «МІСТО» плідно працює на страховому ринку України з 2004 року, а з березня 2011 року компанія стала власністю територіальної громади міста Вінниці. На відміну від існуючих у місті більш ніж 100 філій та представництв інших страхових компаній, «Місто» - це єдина на Вінниччині самостійна фінансова установа, яка надає власні страхові послуги та забезпечує своїм клієнтам якісний повноцінний страховий захист. Вінницька міська рада володіє прямо та опосередковано 100% акцій компанії.

Страхова компанія «МІСТО» активно впроваджує механізми добровільного медичного страхування та має безстрокові ліцензії на більшість видів класичного ризикового страхування.



Переглядів: 4569
Поширень: 0