Усіх зі святом привітала засновник центру “FLASH” Тасиць Тетяна Валеріївна, яка охарактеризувала задум компанії, а саме: “створити унікальну школу, з унікальною технологією, яка дозволить за мінімальний час досягти якісних знань з англійської мови і допоможе застосовувати всі знання на практиці.”, а також побажала нашим студентам не зупинятись на досягнутому, завжди розширювати коло своїх інтересів, щоб за допомогою тих знань, які вони отримали, могли реалізувати свої мрії, цілі в житті, і щоб завжди все було чудово.

Після чудових побажань, випусників привітали вихованці клубу “Болеро” Гаврилюк Костянтин, Кравчук Катерина, Гаврилюк Максим та Луцишина Єлизавета.

Завершивши чудовий виступ, слово для привітання було надано директору центруFLASH Носулько Олені Михайлівні, яка побажала ніколи не зупинятись на досягнутому і вручила сертифікати та квитки на безкоштовне відвідування Розмовного клубу.

Після приємного вручення сертифікатів, слово надалось кандидату педагогічних наук, кандидату в народні депутати Борису Максимчуку, який подарував кожному випуснику безкоштовний місячний абонемент у спортивний клуб “Максимус”.

Також привітали усіх волонтер Корпусу Миру Керіс Ервін та Хусейн, які тривалий час працювали з випусниками.

І наостанок усіх привітав піснею керівник департаменту розвитку компанії та ведуча свята Вербич Ольга.

А ось відгуки деяких випусників центру FLASH:

Веретельник-Рехлецька Юлія: «Благодаря центру Флеш я смогла наконец понимать английский не только учителя, но и свободно общаться с волонтерами на общие тематики. Дискомфорт в понимании их произношения исчез. Теперь от общения с ними я получаю огромное удовольствие.»

Бровко Богдан: «Учеба очень понравилась. Когда идешь по улице и видишь какого-то иностранца, то не думаешь какой это иностранец, а сразу думаешь, что он говорит. Я получил огромный багаж знаний, который обязательно пригодится, потому что, куда не глянь, везде английский. Спасибо центру, потому что за год выучить английский на таком хорошем уровне вряд ли еще где-то можно. Спасибо центру, спасибо преподавателю Инне Александровне и группе, потому что приходить на занятия после рабочего дня и заниматься три часа благодаря группе было не трудно, а наоборот очень весело, продуктивно и мы там отдыхали. Я получил море удовольствия на уроках. Спасибо за все.»

Семенюк Олена: «Я хочу поблагодарить центр Флеш. Были очень интересные уроки, мне все понравилось. Знания, которые вы дали, мне очень помогли и дали многое в жизни.»

Кравченко Діана: «First, I\'d like to pay compliments to teachers at Flash. They are the best. I want to sharemy success with everybody. This year I passed Flex. Flash gave me so great knowledge! Thanks

(ред. Спочатку, я б хотіла зробити компліменти всім вчителям у Флеш. Вони - найкращі. Я хочу поділитись моїм успіхом з усіма. Цього року я здала Флекс. У центрі Флеш я здобула чудові знання. Дякую)»

Стасюк Олена: «На Флеш я потрапила випадково, але не було жодного випадку, коли б я пожалкувала про те, що я зробила. Рівень знань у мене був практично нульовий, адже я розпочала з першого рівня, а зараз я можу вільно спілкуватись англійською, хоча навчалась лише рік. Дякую за знання.»

Кицишин Іван: «Я, мабуть, найстаріший учень у школі Флеш. Чому я вирішив для себе вивчати англійську мову? Коли ти знаєш мову, ти можеш вільно спілкуватися з людьми інших країн. Дуже неприємна ситуація, коли ти не розумієш дуже потрібну тобі людину, відчуваєш себе неповноцінним. Тому я вирішив знати не лише окремі слова, а вивчити мову. Як я потрапив на Флеш? Чесно, це не єдина школа, до якої я звертався. Але та аура, атмосфера, яка панує там, мене зачарувала. Я відвідав ознайомче занняття і розпочав своє навчання. Дякуючи занянням мови, у мене змінилась робота, я почав працювати в іноземній компанії, основний офіс якої знаходиться в Німеччині. Вся документація ведеться англійською мовою. Саме через знання англійської мови ти можеш почувати себе людиною. Я можу сміливо сказати: “If you want to be successful you should learn English”. (ред. Якщо ти хочеш бути успішним, тобі слід вчити англійську мову)»

Шабанова Наталья: «Спасибо центру Флеш, было приятно ходить даже три раза в неделю и по три часа. Это совсем не утомительно. Ольга Петровна (ред. учитель), вы - супер учитель. Вы - мой кумир. Я знаю, куда мне надо расти.»



Переглядів: 5224
Поширень: 0