Він зручно розташувався вдалині від гамору центральних вулиць, але поблизу від транспорту. Тут, на кінцевій тролейбусу та маршруток, ресторан виглядає справжньою перлиною. Сучасний дизайн вирізняє його серед типових багатоповерхівок поряд, та тільки-но зайдеш всередину, поринаєш у спокій і врівноваженість класичного стилю інтер’єру.

Мить – і ти у зручному кріслі, а поруч – завбачливі і ввічливі офіціанти. Чого бажаєте? Бажаємо смачного!

А смачного в меню «Гран-Прі» так багато! Шеф-кухар не женеться за незбагненними новинками, на кшталт равликів чи цвіркунів. В «Гран-Прі» підхід до приготування страв інший: все найсмачніше та найулюбленіше з європейської та української кухні.

Так-так… А це що? Гріль-меню? Цікаво! Овочі, м\'ясо, риба приготовані на грилі – це родзинка, яку не скрізь знайдеш. Спробуємо.

Гриль-меню перевершило сподівання. Все виявилось таким смачним, що вставати з-за столу не хотілося. Попросили десерту, поласували - смакота.

Виявилось, що всю цю смакоту можна скуштувати і вдома, і в офісі і навіть на природі, тому що «Гран-Прі» має послугу кейтерінг – виїзне обслуговування там, де забажає клієнт.

Думаю, що вже ніколи не зможу відказати собі в приємності скуштувати смачні страви від «Гран-Прі» навіть на офісному корпоративі чи дні народженні у лісі. Це ж так зручно: плануєш, що завгодно і де завгодно, а приходиш на все готове!

Що ж, на жаль час іти. Рахунок, будь ласка!

Коли я отримала рахунок, то спочатку подумала, що офіціантка помилилась. Ми замовляли так багато, а грошей вийшло зовсім мало. Та нам пояснили: ресторан працює напряму з виробниками, тому м\'ясо, овочі та фрукти, молочні вироби – усе потрапляє до «Гран-Прі» щойно вироблене, свіжесеньке, а ціни невеликі за рахунок прямих постачань. Немає посередників – немає накруток.

Після такого приємного завершення вечора вирішила запитати, чи можна заказати зал для святкування дня народження. Мені радо пояснили, що в залі можна проводити будь-які свята – дитячі і дорослі, корпоративні, сімейні. Бажаєш – замовляй весільний бенкет, а хочеш – діловий фуршет. До смачних страв додається вишукана шоу-программа, де виступають вінницькі зірки. Крім того за моїм бажанням свято можуть озвучувати ді-джеї, або «живі» музичні колективи. Навіть вогняне шоу тут можна влаштувати. Просто робиш замовлення, а далі все зроблять працівники «Гран-Прі» та їх колеги організатори свят.

Що сказати у підсумок. Мені дуже сподобалось у ресторані «Гран-Прі». Приємна, ненав’язлива музика, дуже смачна кухня, абсолютно доступні ціни, ввічливе і гарне обслуговування, доволі зручне розташування, чудовий інтер’єр – самі плюси. Мінус був тільки один: я так і не змогла замовити вечірку на честь дня народження – всі дні були зайняті. Навіть не думала, що «Гран-Прі» такий популярний. Що ж, наступного разу буду замовляти раніше. Дякую всім робітникам ресторану і раджу Вам зайти сюди на смачненьке.

Якщо Вам сподобалась стаття і Ви бажаєте замовити ресторан на новорічне свято, корпоратив, весілля, день народження , ювілей або ж просто приємно провести свій час, завітайте у Гран-Прі за адресою м. Вінниця,  вул. Тарнагродського 43 або ж зателефонуйте 0432 57-89-99, 063 159-17-17 Юлія.



Переглядів: 4699
Поширень: 0