У фотопроекті представлено понад 30 фотографій у жанрі арт-ню, героїнями яких стали відомі артистки. Музою еротичної фотовиставки стала співачка і танцівниця VARDA, відома своїм дуетом з королем гламуру Сергієм Звєрєвим і скандальним Віталієм Козловським.

Роботи фотографа Марії Бутенец

«Фотографії для виставки готувала більше року. Я люблю фотографувати жіноче тіло і неважливо - в одязі модель чи ні. Мій улюблений жанр арт-ню, тому свою першу фотовиставку вирішила робити саме в цьому жанрі. Надихнула мене на створення фотовиставки співачка і танцівниця VARDA, тому більшість знімків зроблені саме з нею », - ділиться деталями роботи автор проекту.

Роботи фотографа Марії Бутенец

Раніше Марія знімала артистку VARDA для обкладинок глянцевих журналів не тільки в Україні, але і у Вірменії. Фотографії викликали справжній фурор серед шанувальників артистки, тому було прийнято рішення відзняти цілу серію еротичних фотографій.

«Забавно, що з Машею ми познайомилися Вконтакте. Я досить часто отримую листи в соціальних мережах з пропозиціями щодо фотосесій. Зазвичай, я відмовляюся, але в цей раз просто не змогла сказати "ні" з двох причин: вона дівчина і, незважаючи на свій юний вік, у неї дуже професійні фотографії! Перед її об\'єктивом будь-яка жінка - справжня богиня! Наша перша зйомка запам\'яталася мені назавжди! Щоб не запізнитися на фотосесію, мені довелося виїхати з будинку, не знявши бігуді з голови, і навіть трохи перевищити швидкість. Як же були здивовані працівники ДАІ, побачивши такого водія! », - ділиться враженнями про зйомки фотопроекту VARDA.

Роботи фотографа Марії Бутенец

VARDA позувала у більш ніж провокаційному вигляді: постала в образі темпераментної і пристрасної італійки, яка чекає вдома свого коханого. Приймати ванну, одягатися чи готувати вечерю - за що б не взялася VARDA, все це зроблено з еротикою! Господиня з розкішною фігурою, милою усмішкою і прекрасними волоссям - хіба не найбажаніша жінка на світі?! Про таку мріє кожен чоловік ...

На гостей фотовиставки чекає розіграш безкоштовної фотосесії від Марії Бутенец!

Марія Бутенец - молодий фотограф з багаторічним досвідом. Народилася у Вінниці, але на даний момент працює в Києві. Співпрацювала з Сергієм Звєрєвим, Віталієм Козловським, Наталею Валевською, Тетяною Решетняк та іншими зірками шоу-бізнесу. Фотовиставка «Одна вдома» раніше була представлена ​​публіці в столичному ресторані Dark Side.

Чекаємо 16 грудня в ТЦ «Анастасія»!  м. Вінниця, вул. Пирогова, 39

Вхід вільний



Переглядів: 18704
Поширень: 0