Компанія "Київстар" завітала до дитячого будинку Малятко

Компанія «Київстар» в рамках соціального проекту «Для людей, для країни» вже традиційно допомагає самотній та знедоленій малечі. Підготовку до свята розпочали за кілька місяців. Спочатку «Київстар» оновив спальні кімнати закладу. Коштом компанії були закуплені необхідні меблі і постіль, музичні центри та світильники з гардинами. До того ж співробітники компанії самі зібрали кошти, аби закупити найнеобхідніше для малюків: розвиваючі ігри та книжки.

Компанія "Київстар" завітала до дитячого будинку Малятко

До слова волонтери «Київстар» щороку активно долучаються до благодійної ініціативи компанії. Ми віримо, що турбота змінює світ на краще і щиро даруємо радість дітям, позбавленим батьківського піклування та малюкам із спеціалізованих закладів,- розповів начальник Вінницького відділення Київської філії «Київстар» Володимир Москалюк.

Благодійники перерахували на рахунок закладу чималу суму, якої вистачило на оновлення 100 спальних місць Вінницького закладу. За ці кошти ми закупили дерев’яні дитячі ліжечка, килимки, покривала штори, плафони, програвачі, тобто все необхідне для дітей», - повідомила Головний лікар обласного спеціалізованого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи Надія Андрієвська.

Малеча з дитячого будинку Малятко

Для діток небайдужі влаштували справжню новорічну казку: спочатку у виконання самих «київстарівців» маленьких глядачів вітали казкові Янголи та Зірка, які гукали Святого Миколая. Після театралізованого привітання «дідуся» розпочалася вистава “Новорічний маскарад”, яку для малят підготували актори Вінницького обласного театру ляльок на запрошення компанії “Київстар”.

Новорічні привітання від «Київстар» були справжнім Новорічним дивом. Такі друзі вселяють впевненість і дарують дітям ту підтримку і сердечне тепло, яке так потрібне кожному із них!,- говорить Надія. Андрієвська.

Волонтери-співробітники Вінницького відділення «Київстар» із задоволенням працювали над своїми ролями Святого Миколая, Янголів та казкових персонажів. І все зарадити того, щоб зіграти героїв новорічної вистави особисто. Також «київстарівці» записали аудіо-диски із казками у власному виконанні.

- Цей благодійний проект прекрасний тим, що кожен його учасник готовий подарувати дитині увагу, турботу і справжнє тепло сімейного свята. У нашому колективі дуже багато по-справжньому творчих, а головне - небайдужих людей, які готувалися до зустрічі з маленькими глядачами. І мені було радісно і приємно працювати з таким акторським складом,- говорить волонтер Вінницького відділення «Київстар» Сергій Гончаренко.

Не лише дітки, а й дорослі глядачі справді поринули у казку, яку підготували для них співробітники компанії «Київстар». Повеселившись, отримавши позитивні емоції та подарунки, малеча задоволена і втомлена відправились до новеньких спалень, які з любов’ю та турботою облаштували для них «київстарівці».



Переглядів: 6084
Поширень: 0