Назар РогожукКоли ти розпочав займатися програмуванням та веб-дизайном?

В жовтні місяці 2011 року я потрапив в ВОЦТТУМ(Вінницький Обласний Центр Технічної Творчості Учнівської Молоді), де мене привабили курси з веб-дизайну. Влітку я вдосконалював та покращував свої знання програмуванням, самостійно займався користуючись мережею Інтернет.

Хто тобі допомагає?

Направила на перші кроки вчителька з WEB-дизайну Косовець Олена Павлівна. Завдяки їй я приймав участь у різноманітних конкурсах, де займав призові місця, а взагалі всі роботи я виконую самостійно.

Скільки у тебе проектів?

За цей період я виконав близько 15 робіт, з них я можу виділити три основних проекти:

  1. Сайт посібник HTML, для тих, хто лише починає займатися дизайном. Я зробив програмну частину, а моя вчителька наповнила контентом, який вона здобула протягом свого досліду роботи.
  2.  Сайт про мій клас, де учні можуть прочитати певні новини та оголошення, переглянути фотогалерею, дізнатись домашнє завдання, запропонувати свою інформацію.
  3.  Сайт, який я робив на замовлення Вінницького науково-дослідного та проектного інституту землеустрою, на ньому можна знайти документи для оформлення, прочитати новини, задати питання та багато іншого.

Розкажи про свій перший проект?

Перший проект не мав якогось певного напрямку, тематики, а був відображенням моїх захоплень та тем, які мене цікавлять.

Як до цього ставляться твої однолітки, батьки, вчителі?

Від батьків відчуваю підтримку і моральну, і матеріальну. Однолітки часто звертаються до мене за допомогою по вивченню, або налаштуванню комп’ютера. Вчителі ставляться з розумінням. На даний момент через хворобу я не можу відвідувати школу. І щоб не відставати від навчального процесу, по проханню батьків та класного керівника, вчитель з математики проводить уроки в режимі ONLINE, за допомогою відео зв’язку SKYPE.

Які плани на майбутнє?

В майбутньому я бачу себе президентом компанії NazarrrkaHOSTING!

Чи сподобався тобі подарунок від Vinbazar.com та Besthosting?

Я був приємно здивований вашою увагою та турботою до мене. Раніше користувався безкоштовним хостингом, але він не влаштовував мене по всім технічним можливостям, тепер дякуючи вам ця проблема вирішена.



Переглядів: 4980
Поширень: 0