Плануєте навчатися в одному з університетів Австрії, і вже успішно отримали запрошення на навчання? Настав час потурбуватися таким мважливи питанням, як отримання австрійської студентської візи. Процес цей клопіткий і складний, так що чим раніше ви почнете його, тим краще.

Отримання студентської візи до Австрії

Загальні відомості:

Студентська віза до Австрії оформляється на один рік в австрійському посольстві вашої країни. Надалі продовжувати її ви будете вже в самій Австрії, за місцем проживання.

Заяву в посольство необхідно подавати особисто, ні знайомі, ні родичі за вас це зробити не зможуть. Якщо всі документи в порядку, клопотання про дозвіл на перебування буде розглянуто відповідниОтримання студентської візи до Австріїми органами, і вам прийде позитивна відповідь. Після цього настане час для оформлення візи D - саме вона дає право перебувати в Австрії 180 днів у році, на відміну від візи С, що обмежує цей строк до 90 днів у півріччі.

Разом з візою необхідно буде оформити медичний страховий поліс, сплатити консульський збір, а також підтвердити свою фінансову спроможність. Зверніть увагу, що подача клопотання повинна здійснюватися не пізніше ніж за 12 тижнів до початку навчання. Розраховуйте свій час і не забувайте про строки!

Які документи потрібні для отримання візи, та відповіді на інщі питання ви зможете дизнатись в повній статті про Отримання студентської візи до Австрії.

Наша філія у Вінниці по вyл. 600-Лeтія 46 (тур агенція «Панорама Тур») телефон +380 67 766-08-70


Переглядів: 10556
Поширень: 0