Але сталось так, що для досягнення своєї мети, мені потрібні знання англійської мови, що само за себе говорить потрібно ВЧИТИСЬ знову. Я спробував індивідуальні навчання, але повірте – надовго мене не вистачило, було не цікаво. Та одного разу одна моя знайома Кривенко Олена запропонувала спробувати відвідати пробне заняття в інтерактивному центрі вивчення англійської мови FLASH.

Правду кажучи, я не очікував, що мені щось сподобається вже на першому уроці. Заняття розпочалось з досить цікавої і розвиваючої гри. Потім продовжилось спілкування з новими людьми. Наш вчитель Старчук Юлія Сергіївна — студентка, спортсменка, комсомолка і, нарешті, просто красуня, у перші ж заняття знайшла підхід до кожного студента, чітко і зрозуміло пояснювала матеріал, який засвоювався досить легко. Одним словом, на навчання я почав ходити як на свято і кожне наступне я чекав з нетерпінням.

Щодо програми вивчення англійської мови у центрі Flash... На мою думку, вона досить ефективна і може навчити будь-кого, навіть самого лінивого. Мене ж навчили! Я б порекомендував ввести додатковий 7-й рівень, який включав би в себе матеріал, що був пройдений протягом шести рівнів. Звичайно, матеріалу багато, але я вважаю, що потрібно вибрати найскладніші слова, моделі речень, звернути увагу на часові форми, в яких студенти робили найбільше помилок, тобто зробити остаточну перевірку знань студента.

Загалом Flash — не лише центр вивчення англійської мови, а й місце, де багато розумних і цілеспрямованих людей спілкуються між собою на різні цікаві теми, не зважаючи на те, що знають один одного всього декілька днів.

Насправді своїх емоцій на папері не передати, оскільки папір не червоніє і витримає будь що. Тому для того, щоб відчути наскільки вивчення англійської мови є цікавим заняттям, потрібно лише відвідати хоча б один урок.

Також хотів би звернути увагу на прекрасний жіночий трудовий колектив, який прикладає максимум зусиль, щоб кожен студент був забезпечений в повному обсязі матеріалом, який вивчається, і кожному було зрозуміло, яку мету ми всі переслідуємо разом. А яка в нас мета? Саме так – вивчити іноземну мову, а саме мову, яка являється інтернаціональною — англійську!

Студент 6 рівня — Подолець Віктор



Переглядів: 5664
Поширень: 0