В рамках заходу педагоги обмінялися досвідом роботи в цьому навпростець и обговорили перспективи Використання міжнародного досвіду сертифікації навчальних закладів з безпеки дітей в Інтернет. Конференція підвела Підсумки іншого етапу проекту, який упродовж двох років здійснювала Школа Рівних можливостей за підтримки Міжнародної організації ЕКПАТ в школах Києва та у Вінниці.

"Київстар" також поділився своїми напрацюваннями у цій сфері та нагородив кращі школи, керівників проекту и найактивніших учнів пам\'ятними сувенірами.

Довгострокова соціальна програма «Київстар» «Безпечний Інтернет – школам» має на меті забезпечення українським школярам доступу до сучасних інформаційних ресурсів, а також навчання дітей, батьків та вчителів правилам безпечної поведінки при використанні Інтернету.

Станом на початок лютого 2013 року «Київстар» забезпечив безкоштовним швидкісним Інтернетом вже 217 українських шкіл у понад 50 українських містах у тому числі і у Вінниці. Програму інтернетизації телеком-оператор реалізує відповідно до Меморандуму про співпрацю з Міносвіти України.

Довідка:

Станом на 8 лютого 2013 національний телеком-оператор «Київстар» забезпечив високошвидкісним доступом до Інтернету 217 українських шкіл серед яких – 2 навчальні заклади м. Вінниця, у рамках співпраці з Міністерством освіти України. Безкоштовне підключення навчальних закладів до мережі широкосмугового Інтернету компанія проводить з 2011 року.



Переглядів: 8644
Поширень: 0