Вирушаючи в подорож за кордон, ми зазвичай розраховуємо добре відпочити та отримати безліч нових приємних вражень. Щоб поїздка не була зіпсована непередбаченими проблемами зі здоров\'ям, краще заздалегідь подбати про страховий захист і придбати туристичний поліс страхування медичних витрат у страховій компанії «МІСТО». Тоді Ви можете бути впевнені в тому, що всі витрати, пов\'язані з отриманням медичної допомоги, будуть оплачені.

Медичні витрати оплачуються безпосередньо медичному закладу або відшкодовуються застрахованій особі, якщо витрати були оплачені нею самостійно. Страхова сума обирається клієнтом і визначається в доларах США або в ЄВРО (за бажанням клієнта) з урахуванням країни виїзду застрахованої особи. Поліси страхування подорожуючих розроблені для поїздок таких типів: туристичних, службових, для занять екстремальними видами спорту та роботами підвищеного ризику (шахтарі, будівельники, електромонтажники), одноразових та багаторазових протягом року. Туристичний поліс легко переоформити на інший період або анулювати при скасуванні поїздки.

Стандартний поліс страхування туриста мінімізує величезну кількість ризиків, в період перебування за кордоном і служить для виплати страхового відшкодування у випадку несподіваного захворювання або смерті за кордоном. Страхування від нещасного випадку оберігає застрахованого від можливого збитку, в результаті втрати працездатності.

- У разі настання страхового випадку клієнт має зателефонувати до асистуючої компанії, яка буде здійснювати контроль за наданням медичних послуг за межами України, - розповідає начальник відділу туристичного страхування ПАТ «СК «МІСТО» Галина Гордєєва. - Номера телефонів та координати асистуючої компанії є в кожній з країн, де перебуває застрахована особа. Буває, що в деяких країнах важко швидко додзвонитись, у цьому випадку заяву можна зробити за номером телефону в Україні 044-287-88-70, або відправити смс на номер 050-418-11-08, або залишити повідомлення на сайті чи передати електронною поштою. У повідомленні необхідно зазначити наступне: ім’я та прізвище застрахованої особи, програму страхування, країну та місто, де перебуваєш, готель або адресу місцезнаходження, або ж місце, де стався страховий випадок та розповісти, що саме трапилось. Відповідно до програми страхування всі послуги надаються безкоштовно.

- В останні роки кількість вінничан, що їдуть за кордон у туристичні подорожі, порівняно з 2000 роком зросла майже вдвічі. Якщо у 2000-му 2’825 вінничан відпочивали за кордоном, то у 2012 — 4’515 - розповідає спеціаліст управління культури і туризму Вінницької облдержадміністрації Катерина Максименко.

Зазвичай наші земляки летять на відпочинок в Єгипет та Турцію. Не відстає від них і Чорногорія та Угорщина: чартерні рейси з аеропорту в Гавришівці зробили ці країни більш доступної для відпочинку вінничан. Користується попитом Італія та Іспанія. Любителі екзотики вирушають до Непалу та Африки. Туристичні агенції мають пропозиції на будь який смак та гаманець.


Переглядів: 3444
Поширень: 0