Великогабаритні рекламні конструкції несуть суттєвий ризик при сильних поривах вітру, землетрусах, та, відповідно можуть завдати шкоди життю та майну людей і створити масу незручностей, як це сталось у перший день весни.

1 березня, близько 11 ранку зупинилися трамваї на проспекті Коцюбинського, що рухалися в бік залізничного вокзалу. Причиною зупинки трамваїв став рекламний щит-розтяжка, який частково зірвався з кріплення і повис, торкаючись контактної трамвайної мережі. Добре, що ремонтна бригада ТТУ швидко прибрала перешкоду, а могли бути і плачевні наслідки.

І випадки падіння великогабаритних рекламних конструкцій непоодинокі: майже два роки тому поривчатий вітер завалив рекламну площину у місті Ладижин, добре що поблизу нікого не було. Торік, у квітні, у Києві на голову жінки впав біл-борд, потрапила під падаючий біл-борд і бабуся у Коломиї. А влітку 2010 року Львівщиною пройшовся буревій з громом та блискавкою. На Сихівському мості на легковий автомобіль "Шевроле" упав біл-борд. За кермом автівки сиділа жінка, поряд - дитина.

Вінниця, проспект  Коцюбинського

Вінниця, проспект Коцюбинського

Рекламний щит.

07.07.12 у Євпаторії внаслідок сильного вітру на 13-річного хлопчика впав саморобний рекламний щит.

рекламний щит


Переглядів: 3890
Поширень: 0