6 квітня 2013 року о 19.00 в ТРЦ Мегамолл відбудеться концерт народного аматорського колективу клоунади «Полтавські галушки». Організатор концерту – Вінницька обласна громадська організація людей з вадами слуху «Жест любові». Виступ колективу присвячено популяризації української мови жестів серед людей з вадами слуху і тих, хто з ними спілкується.

Колектив клоунади «Полтавські галушки» заснований у 1985 році в м. Полтава. З 1985 року колектив клоунади багато гастролює по містах України, бере участь у національних та міжнародних фестивалях та урочистостях. 2006 року колективу присвоєно звання «Народний колектив». В 2010 році колектив взяв участь у знаменитому Сорочинському ярмарку, де отримав дуже теплий прийом від глядачів зі всієї України. Відтоді колектив є щорічним гостем Сорочинського ярмарку.

Сценічні постанови колективу клоунади «Полтавські галушки» неймовірно щирі та веселі. Пантоміма та мова жестів стає зрозумілою на емоційному рівні. ТРЦ Мегамолл запрошує вінничан відвідати концерт народного колективу клоунади «Полтавські галушки» та почути серцем прості і вічні істини. Концерт є подарунком ТРЦ Мегамолл усім глядачам.

Довідка про ТРЦ «Мегамолл»:

Трьохрівневий торговельно-розважальний центр, загальною площею 55 000 кв. м. Представлені магазини популярних вітчизняних та іноземних брендів. Найбільший в Вінниці і Вінницькій області боулінг-клуб на 20 доріжок. Більярдний зал на 25 столів. Унікальна крита Льодова Арена європейського стандарту, площею 2000 кв. м. Зал для настільного тенісу. Просторий конференц-зал, який вміщує до 75 чол. Грандіозний дитячий розважальний центр, площею 2500 кв.м. Єдине у Вінниці ігрове кафе «Мегамоша» - справжнє дитяче містечно. Фуд-корт представлений українською, європейською, японською та східною кухнями. На території є наземний паркінг, що охороняється.

Україна, 21021, м Вінниця, вул. 600-річчя, 17, тел. (0432)50-70-50, megamoll.com.ua



Переглядів: 4332
Поширень: 0