В Олімпіаді, що вже п’ятий рік поспіль проходить на базі Вінницького національного технічного університету, взяли участь понад 60 студентів, представників вищих навчальних закладів, в яких відбувається підготовка фахівців з «Радіотехніки», з 18 регіонів України. Окрім допомоги в організації заходів Олімпіади «Київстар» традиційно нагородив її Переможців фірмовими модемами мобільного Інтернету та смартфоном.

«Київстар»  підтримав всеукраїнську студентську  Олімпіаду з «Радіотехніки»

В особистому заліку учасники Олімпіади показали такі результати:

1 місце: Анатолій Гаврасієнко, Вінницький національний технічний університет

2 місця: Андрій Гривачевський, Національний університет «Львівська політехніка»;

Султан Бекболат, Житомирський військовий інститут ім. С.П. Корольова Національного авіаційного університету.

3 місця: Петро Гуменяк, Національний університет «Львівська політехніка»; Дубровка Роман, Національний технічний Університет України «Київський політехнічний інститут»; Маринін Микола, Національний технічний Університет України «Київський політехнічний інститут».

«Київстар»  підтримав всеукраїнську студентську  Олімпіаду з «Радіотехніки»

Завідувач кафедри радіотехніки Вінницького національного технічного університету, д.т.н., проф. Олександр ОСАДЧУК: «Дуже хочеться вірити, що людей, які підтримують молодь – талановитих студентів, з кожним роком ставатиме більше. Всеукраїнська студентська Олімпіада з «Радіотехніки» - це сконцентроване середовище найактивніших, найрозумніших молодих фахівців із зазначеного напрямку підготовки. Це нові унікальні можливості: для студентів – проявити себе, а для представників великого бізнесу, таких, як компанія «Київстар» – пошук та залучення талановитих спеціалістів, що володіють найактуальнішими знаннями в даній сфері».

«Київстар»  підтримав всеукраїнську студентську  Олімпіаду з «Радіотехніки»

Компанія «Київстар» системно реалізовує у Вінниці важливі для регіону соціальні проекти в т.ч. і у сфері навчання та освіти з використанням новітніх технологій. Менеджер зі зв\'язків з громадськістю Київської філії «Київстар» Наталія ДАДІВЄРІНА: «За підсумками 2012 року «Київстар» утримує лідерство як найбільш привабливий роботодавець в Україні та телеком-галузі, який створює безмежні можливості для професійного розвитку та зростання. А мета, спільного із Вінницьким технічним університетом проекту - пошук і підтримка талановитої молоді, ерудованих творчих студентів, які вНачальник Вінницького обласного відділення «Київстар» Володимир МОСКАЛЮК майбутньому стануть професійною елітою нового покоління радіоінженерії. Надихнути молодь бути кращими і досягати успіху на обраному професійному шляху, - завдання, яке ми із організаторами олімпіади перед собою поставили».

Восени минулого року «Київстар» забезпечив Вінницькі школи безкоштовним швидкісним Інтернетом, передав навчальні посібники та встановив безкоштовне ліцензійне програмне забезпечення, спільно з Вінницькою міською радою презентував Класи безпечного Інтернету. У співпраці із місцевим управлінням освіти та міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 2009 року реалізовано ряд освітніх та соціальних проектів для освітян, дітей та молоді в т.ч. з особливими потребами.

Начальник Вінницького обласного відділення «Київстар» Володимир МОСКАЛЮК: «У нас склались давні партнерські стосунки з Вінницьким національним технічним університетом. І це закономірно, бо випускники цього ВУЗ-у досить часто поповнюють лави працівників Вінницького відділення компанії. До того ж ми щиро раді, що за підтримки «Київстар» Вінниця стає платформою для зустрічі та обміну знаннями й досвідом в області радіотехніки серед талановитого студентства».



Переглядів: 6587
Поширень: 0