Як повідомляють спеціалісти, вибухівку ліквідувати не вдалось. В результаті вибуху жителі міста Вінниця отримали неймовірно вигідні пропозиції для підключення послуг Аналогового телебачення і Інтернет від Еверест тм.

Щоб прояснити ситуацію, ми поцікавились в очевидців і вияснили, що була приведена в дію зброя масового підключення – акція «БОМБА!!!»*. Так вигідно користуватись послугами від Евересттм ви ще не мали змоги.

Уявляєте, кожен, хто підключає одночасно Аналогове телебачення та Інтернет, має можливість протягом 6 місяців користуватись спеціальним тарифом, сплачуючи лише 65 грн. за місяць?!

А як же ті, хто уже підключив одну із послуг?

Виявляється, що для усіх користувачів послуги Інтернет є пропозиція до трьох місяців безкоштовно переглядати 77 рейтингових каналів. А для абонентів послуги Аналогового телебачення є можливість підключити послугу Інтернет і користуватися три місяці акційним тарифом – 50 грн за місяць, 200 Гб трафіку на швидкості до 54 Мбіт.

Вибухова хвиля пропозицій вразила також і бажаючих підключити вперше лише одну із послуг від Еверест тм. В це важко повірити, але і вони отримують вигідні умови користування на перших два місяці.

Кожен може обирати свій варіант підключення. Більш детальніше Вам розкажуть за телефоном 552-552 або читайте на сайті www.everest.vn.ua.

Це однозначно наймасштабніший вибух пропозицій в місті Вінниця!

Але і це ще не все. На усіх діючих абонентів Еверест тм вже чекають безліч подарунків, конкурсів, розваг в Бонусній програмі ЕверОК! Сплачуй за послуги і отримуй бонуси! А для того щоб їх використовувати достатньо лише зареєструватись на сайті everok.vn.ua .

Зателефонуйте і приєднайтесь до вибухової хвилі від Евересттм!

З “Еверест тм” вигідно усім!

* відповідно до умов акції «БОМБА!!!», що діє з 01.04.2013 р. по 30.04.2013 р:

під поняттям «спеціальний тариф» розуміється вартість послуги доступу до мережі Інтернет від Еверест тм при виборі тарифного акційного пакету «Акційний 400» вартістю 65 грн за місяць та послуги Аналогового телебачення за ціною 0,30 грн за місяць (Регулярна ціна згідно прейскуранту становить 35 грн за місяць).; під поняттям «акційним тарифом – 50 грн за місяць, 200 Гб трафіку на швидкості до 54 Мбіт» розуміється вартість послуги доступу до мережі Інтернет від Еверест тм при виборі тарифного акційного пакету «Акційний 200»; під «безкоштовно» розуміється вартість послуги Аналогового телебачення у розмірі 0,30 грн за 1 місяць.

Ліцензія Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення НР № 1020-п від 13.02.2009р



Переглядів: 3972
Поширень: 0