Співробітники «Київстар» у Вінниці вже не вперше допомагають обласному спеціалізованому будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки «Малятко» — тут їх зустрічають як давніх добрих знайомих. 19 квітня волонтери облаштували подвір’я дитбудинку, створивши затишок для понад 100 дітей.

«Робити добро, допомагати своєму місту та людям — дуже просто. Для цього достатньо проявити увагу та небайдужість і віддати трохи часу. А допомагати тим, хто особливо цього потребує — дітям з особливими потребами — приємно вдвічі, — ділиться Олег Ковганич, інженер адміністративного сектору відділення м. Вінниця «Київстар». — Ми з колегами з нетерпінням очікували на сьогоднішню подію, вчора все планували та обговорювали до дрібниць. Братимемо участь у волонтерських подіях «Київстар» і надалі — це дуже позитивно!».

Головний лікар вінницького обласного спеціалізованого будинку дитини «Малятко» Надія Андрієвська виразила вдячність компанії та учасникам заходу: «Сьогодні свято, тому що ми оголосили суботник. До нас завітали співробітники компанії «Київстар», і, звичайно, на подію вийшли всі наші дітки. Вони щиро зустрічали наших гостей і були раді — навіть допомагали! Це чудова, справді сімейна атмосфера. Ми дуже вдячні київстарівцям за такий позитив і за допомогу в облаштуванні дитмайданчиків».

«Київстар» піклується про майбутнє всіх українців, тому щороку вносить вклад в озеленення міст і збереження природніх ресурсів. Дуже часто волонтери компанії озеленюють та прибирають території підшефних дитячих та геріатричних закладів. Водночас, компанія не лише проводить акції з озеленення та прибирання, а й закликає українців зберігати природні ресурси. Розповідає Наталія Дадівєріна, менеджер по зв’язкам з громадськістю Київської філії «Київстар»: «Кілька років тому ми звернулись до наших абонентів з пропозицією відмовитись від паперових рахунків на користь електронних. За кілька останніх років абоненти «Київстар», які відгукнулись на цей заклик компанії, зберегли понад 1 000 дерев. Зберігаючи природні ресурси, дбаючи про навколишнє середовище та міста, в яких ми живемо, ми створюємо краще майбутнє для країни і її мешканців. Поділитись своєю любов’ю дуже просто».

Еко-акціями «Київстар» закликає не бути байдужим, поділитися любов’ю до рідного міста, оточення, навколишнього середовища та людей. Загалом цього року весняні «зелені» події компанії відбуваються у 18 містах України.



Переглядів: 5249
Поширень: 0