Як повідомляє прес-служба банку у Вінницькій області, тепер покупці ТМ Діадема можуть відразу ж придбати необхідний товар, а оплачувати його частинами, до 12 місяців, не переплачуючи при цьому ні копійки.

"Оплата частинами" - популярна пропозиція від ПриватБанку, що дозволяє купувати товари в розстрочку до 12 місяців без будь-якої комісії.

На сьогоднішній день безвідсоткову розстрочку за допомогою сервісу Приватбанку «Оплата частинами» пропонують більш, ніж 250 Вінницьких торгових точок.

З кожним місяцем їх буде ставати все більше, а це означає, що практично будь-який товар можна буде придбати з розстрочкою платежу, володіти ним зараз, а оплачувати частинами без нарахування відсотків.

Сервіс безвідсоткового кредитування "Оплата частинами" сьогодні працює в більшості відомих українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та ін

З його допомогою оплату будь-якої покупки можна розділити на 12 рівних частин. Кредит оформляється автоматично прямо біля каси, а договором при цьому стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

У Вінниці за підсумками 1 кварталу 2013 року по програмі «Оплата частинами» зроблено 500 покупок на суму понад 1 млн. гривень До даної програми підключені найбільші торгові точки міста: Comfy, Алло, Мобілочка, ПМП Техніка, MOYO і т.д. Всього розплатитися частинами можна в більше 300 точках Вінниці та області.

Тільки за останній місяць до цього унікального сервісу підключилися 50 торгових підприємств Вінниці та області, серед яких магазин національної мережі "Comfy".



Переглядів: 5148
Поширень: 0