До кінця липня у Вінницькій області почне працювати орієнтовно 50 нових терміналів самообслуговування - унікальних "роботів", які дозволять виконувати всі банківські операції самостійно і цілодобово.

На сьогоднішній день у Вінниці і області працює 244 терміналів самообслуговування. Нові термінали ПриватБанку з\'являться, в першу чергу, в популярних торгових і розважальних центрах, що дозволить людям отримати доступ до сучасних банківських послуг там, де їм найзручніше.

"Наші термінали - це універсальні банківські роботи, які вміють практично все і працюють без черг і перерв на обід, - каже керівник напрямку по розвитку та конролю банкоматної і термінальної мережі Вінницького філіалу Кухарчук Генадій. - Додаткові переваги терміналів - швидкість проведення операцій і дуже доступні тарифи на послуги, багато з яких є безкоштовні ".

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних, оплата комунальних та інших рахунків, грошові перекази. Також через них можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

Вінницька філія ПриватБанку обслуговує білше 557 000 рахунків індивідуальних клієнтів, 7 600 корпоративних клієнтів.

У Вінницькій області працює 112 відділень, 223 банкомата, 244 термінала самообслуговування.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.



Переглядів: 8181
Поширень: 0