За поточний період до послуги еквайрингу підключилося 250 торгових точок міста та області.

Еквайринг - це можливість приймати до оплати платіжні карти в торгово-сервісних підприємствах. ПриватБанк встановлює обладнання, яке дає можливість торгово-сервісному підприємству приймати до оплати платіжні карти і уникнути розрахунку готівкою. Така форма розрахунку зручна як підприємству (зниження ризиків виникнення фінансових втрат і помилок персоналу, скорочення витрат на інкасацію), так і клієнтові, який може вибрати зручний для нього спосіб оплати і не носити з собою всю суму готівкою. До того ж, при оплаті по карті не має значення в якій валюті відкрита карта - конвертація відбувається автоматично.

Значне зростання популярності у жителів нашого міста безготівкових розрахунків викликане значним розширенням мережі терміналів, а також впровадженням сучасних міні-терміналів, які дозволяють приймати оплату по картках через мобільні телефони.

"У Вінниці безготівкові розрахунки в торговельній мережі вже популярніші за готівкові, така ж тенденція є і в інших великих містах, - каже керівник Напрямку Еквайрінг Вінницької філії ПриватБанку Мосійчук Іван. - У найближчий період тенденцією ринку буде збільшення частки розрахунків через мобільні платформи - смартфони, міні-термінали, якими активно починає користуватися малий бізнес ".

У ПриватБанку найбільший в Україні досвід (15 років) на ринку платіжних карт і еквайрингу. На поточний період емітовано понад 20,0 млн.платежних карт, з них 10,9 млн кредитних (55% ринку платіжних карт України). Найбільша інфраструктура - 54 тис. POS-терміналів, що складає більше 51% ринку України.



Переглядів: 3906
Поширень: 0