Вручення сертифікату на зазначену суму відбулося в стінах інтернату за участю представників ПриватБанку і приурочена до Дня захисту дітей.

вручення сертифікату

Перерахована сума буде спрямована на поліпшення матеріальної бази та умов проживання дітей. На 20 000 грн. закуплені 2 пральних машини, 1 холодильник та промислова картопелечистка. На 30 000 грн. встановлюються металопластикові двері.

У доброму настрої прокоментував подію директор школи Володимир Володимирович Мельник: «Ми дуже вдячні за надану допомогу, якої дійсно потребує дитячий будинок- інтернат. Техніка та встановлені двері якісні і необхідні закладу»

«Благодійний внесок у програму "Допомагати просто" можна зробити в будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій Україні. Підтримка доброї справи займе пару натискань на клавіші банкомата - потрібно тільки обрати суму пожертвування і підтвердити перерахування коштів. Мінімальна сума пожертвувань не обмежена» - зазначив заступник директора ПриватБанку у Вінницькій області Сергій Леоднідович Гапоненко.

Благодійна програма ПриватБанку "Допомагати просто!" Діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, тяжкохворих дітей та цільових проектах допомоги постраждалих від стихійних лих і катастроф. Внести свій внесок у добру справу можна, перерахувавши суму пожертвувань у банкоматах банку або надіславши на благодійність дрібну здачу у відділеннях банку (до 1 грн). У рамках програми "Допомагати просто!" вже зібрано 8 млн 136 тис. гривень для дитячих будинків та понад 4,5 млн. грн на цільові благодійні програми.

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua.



Переглядів: 4188
Поширень: 0