До Дня захисту дітей «Київстар» організував у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького

у м. Вінниця «Королівство Безпечного Інтернету», де діти в рамках ігрового міні-квесту навчилися основним правилам онлайн-безпеки.

Цього року сімейний мобільний оператор долучився до загальноміського дитячого свята Мильних бульбашок у Центральному парку культури і відпочинку та розгорнув наметове містечко «Королівства Безпечного Інтернету». Дітки із задоволенням брали участь у пізнавальному міні-квесті та фотографувалися на згадку. Самі активні та кмітливі отримали в якості призу спеціально розроблену настільну гру з головними законами «Королівства Безпечного Інтернету».

Наталія ДАДІВЄРІНА, менеджер зі зв’язків з громадськістю Київської філії «Київстар»: «Київстар» прагне зробити Інтернет якісним і безпечним. Щоб заохотити ще більшу кількість батьків поговорити зі своїми дітьми про безпечне поводження в мережі та встановити безкоштовний сервіс для захисту від онлайн-загроз, «Київстар» системно реалізує соціальну програму «Безпека дітей в Інтернет». Саме тому ми сьогодні тут у Вінниці проводимо захід для родин і в ігровому форматі знайомимо їх з правилами онлайн-безпеки».

Навчання діток та батьків проводили волонтери-співробітники місцевого представництва «Київстар». У ігровій формі маленьких учасників знайомили із «5 головними законами Королівства Безпечного Інтернету».

Костянтин КОСТЮК, інженер відділу цивільних споруд Вінницького відділення, волонтер «Київстар»: «Ми в «Київстар» дуже відповідально ставимося до наших продуктів та послуг. Хочемо, щоб малеча чітко розуміла правила безпечної поведінки у Мережі. Спілкувались сьогодні з дітками із радістю. Це так приємно, коли ти можеш бути справді корисним і отримувати у відповідь щирі дитячі посмішки».

Загалом «Королівство Безпечного Інтернету» відвідали близько 200 маленьких вінничан. Веселі спогади та корисні знання отримали юні відвідувачі, а дорослим волонтери подарували спеціально розроблені посібники для батьків «Як навчити безпеці у віртуальному світі».

Компанія «Київстар» вже п\'ятий рік поспіль піклується про захист дітей від онлайн-загроз та проводить акції по всій Україні в рамках програми «Безпека дітей в Інтернеті».



Переглядів: 8257
Поширень: 0