З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в магазині, який є учасником програми. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговельній точці, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

ПриватБанку співпрацює з найбільшою у Вінниці мережею аптек «Конекс», «Авіценна», «Евроаптека», повідомляє прес-служба ПриватБанку у Вінниці.

З моменту роботи встановлено більше 80 POS-терміналів - апаратів для прийому до оплати пластикових карт. Тепер клієнти мережі аптек «Конекс», «Авіценна», «Евроаптека» можуть самі обирати зручний для них спосіб оплати.

Крім зручності безготівкових платежів, мережа аптек «Конекс», «Авіценна», «Евроаптека» є активним учасником загальнонаціональної дисконтно-бонусної програми "Бонус Плюс". В даній мережі при оплаті картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс всі клієнти, отримують % бонусної винагороди від суми покупки на рахунок «Бонус Плюс», яку можуть витратити в будь-якому закладі-партнерові програми. Оплачувати покупки картками ПриватБанку не тільки зручно, а й вигідно.

Магазинів-партнерів програми у Вінницькій області стає все більше і більше, це означає, що практично за кожну покупку наші клієнти зможу отримувати грошові бонуси і витрачати їх в цих же магазинах.

Щоб розплачуватися бонусами, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку Бонус Плюс.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Вінниці та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті bonus.privatbank.ua

На сьогоднішній день учасниками програми Бонус Плюс у Вінниці та Вінницької області є понад 800 торгово - сервісних точок.



Переглядів: 13609
Поширень: 0