Як повідомила прес-служба банку, за добу кількість клієнтів, які скористалися послугами банкоматів банку, перевищило 54,6 тисячі осіб. Всього ж за останній рік кількість операцій у банкоматній мережі збільшилася на 12%.

За даними банкірів, за останній рік кількість клієнтів, які поповнювали через банкомати ПриватБанку мобільні телефони, зросло на 72,9%. При цьому, кількість операцій зі зняття готівки за рік зросла на 25%. На частку поповнення мобільних сьогодні припадає 13% всіх операцій, проведених клієнтами через банкомати банку. А кожна десята банкоматна операція проводиться безконтактним способом через QR-код або систему обслуговування "Без карт".

Найактивніше банкоматною мережею ПриватБанку користуються власники платіжних карт банку - щодня через них отримують різні послуги 950 тисяч осіб. Також послугами банкоматів банку щодня користується 49 400 клієнтів інших українських банків і 1,5 тисячі іноземців.

На сьогодні у Вінниці та області в мережі обслуговування пластикових карт Приватбанку працює 223 банкоматів, 280 терміналів самообслуговування і 1780 платіжних терміналів у торгово-сервісних підприємствах, з них понад 800 працює по програмі Бонус +

В Україні ПриватБанк обслуговує понад 22,4 мільйона активних платіжних карт, у тому числі 3,8 мільйона зарплатних, 2,6 мільйона пенсійних, 12,5 мільйона особистих універсальних платіжних карт.



Переглядів: 4042
Поширень: 0