Не секрет, що відділ страв власного виробництва гіпермаркету «Грош» і до цього часу був одним чи не з найпопулярніших в магазині. Широкий асортимент гарячих, холодних страв та салатів, висока якість приготування та свіжість продуктів, помірна і доступна ціна на страви – ось ті чинники, що спонукають покупців все більше купувати готових страв саме в «Гроші».

Минуло 1,5 року з дня відкриття нового гіпермаркету «Грош», що на Вишеньці і, здавалося б, що постійних покупців магазину вже важко вразити якимось несподіванками, але магазину це вдалося!

Розуміючи, що попит на власні страви тільки зростає, керівництво підприємства «Аргон» здійснило, без перебільшення, справжню революцію у відділі власного виробництва «Гроша», придбавши та встановивши в торговельному залі магазину найсучасніше професійне обладнання для приготування, аналогів якому немає не тільки в жодному торговельному закладі міста, але й в переважній більшості місцевих ресторанів.

Насамперед це дві високотехнологічні пароконвекційні печі німецької компанії «Rational» – лідера у виробництві професійного обладнання для кухонь.

Такі печі можна, по праву, назвати серцем сучасної кухні, адже вони здатні замінити зразу декілька видів професійного кухонного обладнання – плиту, жарочний, духова шафа, конвекційну піч, сковороду, варочний котел та інше. Режим пару чудово підходить для швидкого приготування, наприклад, овочів та риби. Режим обробки гарячим повітрям є корисним при випічці печива, тортів чи млинців. Комбінований режим дозволяє скоротити загальний час приготування, знижує втрати ваги продукту, запобігає змішуванню різних різнорідних запахів в процесі приготування.

Страви, що тепер готуються в «Гроші» на цьому обладнанні стали набагато соковитіші та смачніші і їх кількість та асортимент можуть тепер задовольнити всіх бажаючих, при тому, що ціна на продукцію залишилась незмінною!

Однією з родзинок магазину, відразу після його відкриття, стала власна піца, що випікається прямо в торговельному залі за класичними італійськими рецептами. В наш час в будь-якому місці важко побачити постійну чергу із 15-20 покупців – за піцою від «Гроша» вона була майже завжди. Щоб вирішити цю проблему та задовольнити всіх бажаючих, було здійснено декілька суттєвих кроків.

власна піца

По-перше, для власної піцерії «Гроша» було придбано нову піч конвеєрного типу італійської фірми «Zanolli», яка дозволила на тільки збільшити в чотири рази кількість піц, що випікаються, але й досягнути кращої якості продукту, адже в такому обладнанні піца рівномірно пропікається з усіх сторін, переміщуючись по спеціальному конвеєру.

Іншим кроком стало введення нової інноваційної системи електронного замовлення піци через спеціальний термінал. Тепер не потрібно довго стояти в черзі, а можна замовити свою піцу, отримати спеціальний чек, на якому вказується приблизний час приготування, зробити інші покупки в магазині чи просто прогулятись і забрати своє замовлення у вказаний час!

введення нової інноваційної системи

І нарешті однією із, мабуть, найцікавіших новинок магазину стало виробництво досить специфічного та непростого в приготуванні, але досить популярного продукту – картоплі фрі.

обладнання для картоплі

Виявилося, що технологія виготовлення такого продукту настільки складна, про що більшість покупців навіть ніколи не здогадувалось, що відтворити його у потрібній якості на існуючому обладнанні магазину було неможливо.

В результаті випробувань та експериментів з обладнанням та інгредієнтами для картоплі фрі було закуплено професійне спеціальне обладнання фірми «Henny Penny», виробництва США, яке використовується у більшості закладів Сполучених Штатів Америки – батьківщини цієї страви.

Спеціальна картопля, що закуповується в Голландії, проходить цілий цикл обробки, поки не попадає на смаженя до спеціальної фритюрниці. Цей процес в «Гроші» відкритий для покупців і спостерігати за ним досить цікаво. В результаті любителі фрі отримують гарячу хрустку картоплю, якою можуть поласувати прямо в магазині, або купити з собою у якості гарніру до інших страв.
Принциповою позицією керівництва компанії є те, що ціна на картоплю фрі такої якості встановлено чи не найнижчу – 5,50 грн за 100 г продукту!

Як повідомило керівництво компанії «Аргон», компанія не збирається зупинятись у розвитку власного виробництва гіпермаркету «Грош» і на покупців магазину у найближчий час можуть чекати інші смачні та цікаві новинки!



Переглядів: 8589
Поширень: 0