Тепер, щоб прийняти платіж по карті за допомогою смартфона, не потрібно купувати і встановлювати міні-термінал - досить сканувати карту камерою смартфона з програми iPay, і підтвердити платіж.

"Процедура прийому платежів "розпізнавалка" карти ідентична вже звичної всім процедурі Інтернет-еквайрингу, коли клієнт підтверджує платіж введенням терміну дії картки та CVV-коду, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Якщо у вас є смартфон, ви вже готові приймати платежі за картками, такий спосіб еквайрингу дозволяє приймати платіж набагато швидше ніж з кардрідером, що розширить сферу застосування технології, а клієнти будуть завжди задоволені якістю прийому платежів".

Мобільний еквайринг - це зручний додаток, який дозволяє легко приймати оплату за банківськими картками за допомогою смартфонів, планшетів і комп\'ютерів, використовуючи міні-термінал.

Як повідомляє прес-служба банку, на сьогодні в Україні зафіксовано понад 100 000 завантажень Android версії сервісу, 30 000 iOs і 20,000 десктопних версій для Windows / Linux. Таким чином, міні-термінали ПриватБанку за кількістю користувачів встановили рекорд зростання популярності послуги, значно наростивши клієнтську базу в порівнянні з аналогічними сервісами.

ПриватБанк став першою банківською установою, що впровадив в Євразії сервіс прийому платежів через міні-термінали та технологію оптичного розпізнавання карт. Безконтактний мобільний. Сьогодні ПриватБанк пропонує користувачам як найдоступніші термінали для особистих розрахунків, так і пристрої серії PRO, що забезпечують шифрування даних і відповідають самим жорстким стандартам безпеки міжнародних платіжних систем.

Додаток iPay, доступне для iOs, Android, Windows і Linux, забезпечує прийом платежів з карт VISA / masterCard, завантажується безкоштовно. Придбати термінал можна в будь-якому відділенні банку або на сайті getpos.ru, відео інструкція з налаштування сервісу тут.

ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. У числі технологій, які були впроваджені ПриватБанком вперше на світовому ринку - SMS-банкінг (1999 рік), ОТР паролі через SMS (2000), Р2Р перекази між картками (2003), "Електронна здача" (2009), Онлайн-інкасація (2010 ) та інші. ПриватБанк став одним з перших банків, який запровадив технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів. За допомогою QR клієнти ПриватБанку можуть увійти в свій аккаунт Інтернет-банку, зняти готівку в банкоматах, заправити автомобіль на АЗС і зробити і оплатити замовлення в мобільному меню ресторанів. Сьогодні кожен третій клієнт банку користується його послугами через Інтернет і мобільні додатки.



Переглядів: 3384
Поширень: 0