Цього року вінницький будівельний Концерн «Поділля» здав в експлуатацію 2 житлових будинки. Один з них, на 84 квартири - у мікрорайоні «Академічний» , а другий – на 20 квартир, у мікрорайоні «Поділля».

9 липня Концерн «Поділля» у мікрорайоні «Академічний» здає в експлуатацію будинок номер 5 на 84 квартири у першому кварталі мікрорайону. До кінця року Концерн планує ввести в експлуатацію 5 житлових будинків. 3 з них у мікрорайоні «Академічний» , один, на 103 квартири, – у мікрорайоні «Поділля» та один , на 139 квартир, на вулиці Келецькій, в районі кінцевої зупинки тролейбусів. Повідомив заступник генерального директора будівельного Концерну «Поділля» Андрій Очеретний.

Кошторис будівництва школи у мікрорайоні «Поділля» - 77 мільйонів гривень. У бюджеті Вінниці на будівництво школи у 2013 році заплановано 1 мільйон гривень. Школа розрахована на 1200 місць. В даний час проведено інженерні мережі, підготовлено майданчик для будівництва, повністю виконано проект будівництва. Замовник – департамент капітального будівництва Вінницької міської ради. Втім, аби збудувати школу потрібні кошти обласного та державного бюджетів. Тому сьогодні чітко сказати про те, коли збудують школу –неможливо. Повідомив заступник генерального директора будівельного Концерну «Поділля» Андрій Очеретний.

Вінницький будівельний Концерн «Поділля» розширив перелік своїх будинків у рамках програми «Доступне житло»

Відтепер у рамках програми задіяні два нових будинки у мікрорайоні « Поділля». Це будинки номер 11 та 12 у 8му кварталі району. Повідомив заступник генерального директора будівельного Концерну «Поділля» Андрій Очеретний

У вересні 2013 року будівельний Концерн «Поділля» введе в експлуатацію 139-ти квартирний будинок у 9-му мікрорайоні «Вишенька». Знаходиться він на кінцевій зупинці тролейбусів . У планах –будівництво ще двох будинків. Один з них вже будують , інший проектують. Початок будівництва останнього заплановано на осінь цього року. Другий будинок здадуть в експлуатацію у 2014 році. Третій будинок збудують у 2015 році. Повідомив заступник генерального директора будівельного Концерну «Поділля» Андрій Очеретний



Переглядів: 4527
Поширень: 0