Новий додаток «Моя зірочка. Перший рік» допоможе молодим батькам у догляді за немовлям у найвідповідальніший період — від народження і упродовж першого року життя дитини. Контент для додатку розроблено за участю кращих фахівців — провідних педіатрів України та спеціалістів діджитал-видавництва «Глоуберрі Букс». «Київстар» піклується про майбутнє та підростаюче покоління, тому створює прості та корисні рішення у сфері мобільного здоров’я, які б допомагали українцям у повсякденному житті.

У лютому 2013 року, компанія представила програму «Мобільне здоров’я від «Київстар» і її перший додаток для вагітних жінок «Моя Зірочка». З ним майбутня мама може слідкувати за станом свого здоров’я та розвитком малюка, вести власну карту вагітності, планувати візити до лікаря та багато іншого. Ця інновація отримала чимало схвальних відгуків від вагітних жінок.

Наталія Дадівєріна, PR-менеджер Київської філії компанії «Київстар»: «Моя зірочка. Перший рік» — це вже другий безкоштовний мобільний додаток, який ми розробили в рамках довгострокової соціальної програми «Мобільне здоров’я від «Київстар». Завдяки додаткам «Моя зірочка» та «Моя зірочка. Перший рік» майбутні матусі та молоді батьки можуть отримати безкоштовні кваліфіковані поради досвідчених педіатрів щодо стану свого здоров’я та догляду за дитиною у найвідповідальніший період — час вагітності та період від народження до першого року життя малюка».

За допомогою «Моя зірочка. Перший рік» молоді батьки дізнаються більше про психофізичний розвиток дитини, навички та вміння, які маля має набути від самого народження до перших 12 місяців. Додаток надає батькам можливість самостійно слідкувати за розвитком малюка та готуватися до найважливіших подій у житті дитини. У ньому батьки знайдуть поради щодо годування грудним молоком та графік перших прикормів дитини; інформацію про купання, фізичні вправи, прогулянки; графік щеплень та опис поведінки до і після вакцинації, — все те, що так необхідно знати мамі та татові для здорового розвитку малюка. Крім того, «Моя зірочка. Перший рік» підкаже, як розпланувати свій день, а також буде нагадувати про час годування крихітки

«Моя зірочка. Перший рік» дозволяє занотовувати інформацію про розвиток дитини. Завдяки синхронізації додатків між телефонами близьких людей вони обоє одразу дізнаватимуться про зміни. Також додаток містить поради професійного психолога з основних питань взаємодії матері з рідними та близькими в післяродовий період.

Володимир Зеленько, головний лікар пологового будинку №1-2 у Черкасах: «Для мами, особливо тієї, яка народила вперше, дуже важливо мати можливість оперативного доступу до інформації про здоров’я малюка. Новий додаток забезпечить її такою інформацією. Вся інформація добре систематизована і містить кваліфіковані рекомендації від лікарів, з урахуванням сучасних світових стандартів та українського досвіду. До прикладу, у додатку «Моя зірочка. Перший рік» педіатри дають вичерпні відповіді на ті питання, що найчастіше звучать з вуст молодих батьків на консультаціях у клініках. Тому з упевненістю можна сказати, що користувачі додатку отримають хорошого помічника, підключивши такий додаток».

Олена Ленькова, користувач додатку «Моя Зірочка» для вагітних: «Близько місяця тому я встановила на свій смартфон «Мою Зірочку», вона допомагає стежити за моїм фізичним станом. Наприклад, за допомогою розділу «Моє здоров\'я» я отримую інформацію щодо своєї норми ваги та щомісяця можу контролювати зміни у дозволених межах. Після народження дитинки обов’язково встановлю собі «Моя зірочка. Перший рік».

Простий та зрозумілий інтерфейс, систематизована інформація — все це робить додатки «Моя Зірочка» та «Мою зірочку. Перший рік» найкращими порадниками для вагітних та батьків у догляді за немовлям. Додатки підходить для смартфонів з операційними системами IOS і Android (від 2.1) та доступний для скачування в App Club від «Київстар» (безкоштовний трафік), в App Store і в Google Play.



Переглядів: 7898
Поширень: 0