З початку року у Вінницькій області понад 450 клієнтів придбали карти-стікери для безконтактной оплати. Всього в області 828 клієнтів вже користуються PayPass, а до кінця року планується випуск приблизно ще 800 стікерів.

Україна стала 38-ю країною в світі, в якій міжнародна компанія MasterCard представила технологію PayPass.

За словами керівника бізнесу по роботі з торговельними підприємствами Івана Мосійчука, до кінця квартала буде встановлено ще близько 100 таких терміналів, а в найближчі 2 роки всі термінали банку будуть приймати платежі PayPass.

Інноваційна послуга PayPass - це інноваційний продукт ПриватБанку, який використовує технологію MasterCard PayPass (безконтактна технологія, за допомогою якої Ви можете здійснювати покупки в один дотик). Досить піднести карту-стікер до зчитувального пристрою на касі або терміналі, і покупка буде сплачена.

Використовуючи цю просту і зручну технологію, оплачувати покупки може навіть дитина, а батьки можуть не боятися, що у нього відберуть гроші або він їх втратить.

Всього в Україні PayPass приймають уже більше 2 500 торгових точок, де встановлено понад 7 000 терміналів ПриватБанку.

У MasterCard вважають, що перший рік розвитку PayPass в Україні був дуже успішним.

"За цей час у нас з\'явилося багато партнерів, з якими ми побудували необхідну інфраструктуру для використання безконтактних платежів, яка також закладає фундамент для впровадження платежів за допомогою NFC телефонів. Ми бачимо, що ті торговельні мережі, які встановили перші PayPass термінали більш ніж півроку тому, приймають рішення забезпечити такими терміналами всі свої торгові точки", - розповів керівник напрямку розвитку бізнесу представництва MasterCard Europe в Україні Олександр Будяков.

У службі безпеки "ПриватБанку" також додали, що на сьогодні не було жодної шахрайської операцій за допомогою стікерів MasterCard PayPass.



Переглядів: 5857
Поширень: 0