Головний шкільний ярмарок Вінниці відбуватиметься в виставковому павільйоні «Мегамолл-Експо» 17 та 18 серпня 2013 року з 11.00 до 20.00. Відвідувачам запропонують принципово новий підхід в організації заходу. Залу поділено на два сектори – торговельний та розважальний. В торговельному секторі будуть представлені сучасні моделі від провідних виробників шкільної форми, спортивний одяг та інвентар, стильний одяг для вчителів, великий асортимент канцтоварів, трикотажні вироби і навіть автентичні сорочки-вишиванки для дітей та дорослих. Юні вихованці модельної агенції продемонструють сучасні тенденції шкільної моди.

Головний шкільний ярмарок  міста – в Мегамоллі!

Розважальний сектор запропонує насичену програму. Провідні святкові агенції в особі улюблених мультиплікаційних героїв розважатимуть дітей. Для маленьких відвідувачів ярмарку обладнано міні-кінотеатр. В перерві між інтерактивними розвагами діти зможуть переглянути популярні мультфільми. Родзинкою свята стане можливість замовити день народження своїй дитині в ігровому кафе «Мегамоша» або в розважальному комплексі «Амагама-Мегамолл» зі знижкою.

Розклад подій на офіційному сайті megamoll.com.ua.

Учасники та партнери ярмарку:

Сільпо, Спортмастер, швейна фабрика «Хелен-А» (м.Хмельницький), магазин канцтоварів «Скріпка», магазини Richi, Roberto, ательє «Merri»s, приватні підприємці, «Світ рукоділля, світ багету», », модельна агенція «Princess», святкові агенції «Шар і К» та «Чарли Шоу».



Переглядів: 8259
Поширень: 0