Торговельно-розважальний центр «Мегамолл» презентує центр сучасного мистецтва «Мегамолл-Експо». Павільйон може прийняти захід будь-якого формату і масштабу, втілити ідеї найрізноманітніших експозицій. В планах Центру - експонування національних і зарубіжних виставок, проведення культурних заходів, створення унікальної креативної пропозиції з потужним інтелектуальним контекстом, співпраця з управлінням культури вінницької міської ради, професійна організація заходів європейського рівня.

Відкриває Центр сучасного мистецтва «Мегамолл-Експо» персональна художня виставка митця зі світовим ім’ям Нікаса САФРОНОВА під назвою «Обране». Увазі відвідувачів представлені натюрморти, портрети, пейзажі і сюжетні композиції сюрреалістичного характеру, всього більше 40 робіт. Одне із завдань виставки - знайомство вінницького глядача з творчістю художника, для якого суть його сприйняття життя відбивається в архітектурних пейзажах, портретах і натюрмортах.

персональна художня виставка Нікаса САФРОНОВА під назвою «Обране»

Відвідати виставку вінничани можуть з 22 серпня по 15 вересня 2013 року. Урочисте відкриття відбудеться 22.08 о 18.00.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (067)430-06-06.

Довідка про ТРЦ «Мегамолл»:

Трьохрівневий торговельно-розважальний центр, загальною площею 55 000 кв. м. Представлені магазини популярних вітчизняних та іноземних брендів. Найбільший в Вінниці і Вінницькій області боулінг-клуб на 20 доріжок. Більярдний зал на 25 столів. Унікальна крита Льодова Арена європейського стандарту, площею 2000 кв. м. Зал для настільного тенісу. Просторий конференц-зал, який вміщує до 80 чол. Грандіозний дитячий розважальний центр, площею 2500 кв.м. Єдине у Вінниці ігрове кафе «Мегамоша» - справжнє дитяче містечно. Фуд-корт представлений українською, європейською, японською та східною кухнями. На території є наземний паркінг, що охороняється.

Україна, 21021, м Вінниця, вул. 600-річчя, 17, тел. (0432)50-70-50, megamoll.com.ua



Переглядів: 4998
Поширень: 0