У Вінниці будівельна компанія «Набережний квартал» у центрі міста (вул..Чорновола) зводить 16-секційний житловий будинок. Наразі, як і обіцяли забудовники, завершується будівництво першої секції. Фактично, розпочалися роботи з підключення до квартир усіх комунікацій: каналізації, газо- та водопостачання та розводки електрики. До початку зими під’їзд буде здано, і мешканці зможуть приступити до облаштування квартир. Безумовно, вінничанам вже немає сенсу сумніватися у порядності забудовника – «Набережний квартал» дотримує слово: будівництво йде за визначеним графіком і не відступає від даного клієнтам слова. Це – очевидно.

Однак, зрозуміло, що питань, пов’язаних із будівництвом величезного комплексу, у тих, хто вже придбав квартири в «Набережному кварталі», і в майбутніх клієнтів вистачає. Ми адресуємо їх керівнику компанії «Набережний квартал» Артему Павліку.

- Артеме Вікторовичу, в який спосіб можна купити квартиру в житловому комплексі «Набережний квартал»? Потрібно сплатити всю суму одразу чи можна й частинами? Якщо частинами, то в які терміни?

- Клієнт укладаєте угоду з компанією «Набережний квартал». Оплата може здійснюватися одразу повною сумою, або трьома платежами – щоразу третиною загальної суми до завершення будівництва. Щодо самих термінів оплати: ми прекрасно розуміємо, що у людини в житті можуть траплятися різні ситуації, тому до кожного клієнта – підхід індивідуальний. До речі, і це дуже важливо, як ми і обіцяли, ціна на квартири у перших трьох секціях в «Набережному кварталі» наразі залишається незмінною – 4900 грн/м2. У четвертій і п’ятій секціях вона складатиме 5100 грн/м2 . Поясню чому: будівництво не припинятиметься і взимку. Для того, щоб усе відбувалося за графіком і при цьому не страждала якість робіт, ми змушені, приміром, підігрівати пісок, інші матеріали. Але запевняю, для всіх, хто нині вже укладе угоди з компанією, ця ціна буде остаточною.

- Будинок розташований неподалік від дороги, як буде забезпечено звукоізоляцію? Чи не будуть жителі чути, що робиться в квартирі в сусідів?

- У цьому плані – ніяких хвилювань. У міжквартирні стіни закладаються дві пазогребневі плити, а між ними – звукоізоляційна мінеральна вата. Перепітії життя сусідів ви точно не почуєте. Так само не буде чутно й вуличних шумів, адже вікна в будинку – двокамерні.

- До речі, чи може мешканець заздалегідь дізнатися, хто буде його сусідом?

- (Посміхається – Авт) Конфеденційну інформацію не збираємо. А якщо серйозно, то особливих секретів і не маємо, мешканці ж і самі можуть познайомитися і поспілкуватися між собою.

- Розкажіть про матеріали, які використовуєте при будівництві? Наскільки вони безпечні для здоров’я?

- Це, правда, надзвичайно важливе питання. По-перше, весь житловий комплекс будується із якісної цегли (а не з бетону!) і обкладається цеглою оздоблювальною, а між цими шарами кладки розміщується утеплювач з екологічно чистого матеріалу (це підтверджено відповідним сертифікатом якості). Наголошую, ми використовуємо винятково екологічно чисті матеріали, з яких будували з давніх давен: цемент, цегла, пісок, екологічні утеплювачі. Це здорові матеріали!

- Чи плануються кладовки або підвали для жителів квартир?

- Кладовки перебачені між поверхами. І , за потреби, наші клієнти можуть ці приміщення придбати. Підвалів не буде. Як показує практика останніх років, підвали перестали користуватися попитом.

- Якими будуть балкони або лоджії у квартирах «Набережного кварталу»?

- О, тут є про що розповісти! У низці квартир (передусім, це квартири на вищих поверхах) будуть панорамні тераси. Скло – від підлоги до стелі. Звідти відкриваються чудові краєвиди Вінниці: можна побачити і фонтан на набережній РОШЕН, і куполи Свято-Преображенського собору. Є варіанти, коли квартири мають балкони; є варіанти – з терасою. Деякі двокімнатні квартири навіть обладнані двома балконами і терасою. Тобто, є з чого обирати! На всі смаки!

- Як буде облаштовано двір? Приміром, де гуляти з дітьми? Чи передбачено паркову?

- Будинок матиме свою територію, свій унікальний простір – затишну зелену зону. Обов’язково буде дитячий майданчик, буде – і спортивний. Поставимо лавочки для відпочинку, будут місця для клумб. Автопаркінг займе свою окрему територію. До того ж усе це буде під охороною. Спокій і відпочинок – гарантовано!

- Артеме Вікторовичу, як буде забезпечуватися безпека під’їздів: конс’єржі, домофони, кодові замки?

- Місця для кос’єржів заздалегідь передбачені. Це буде вже справою мешканців – використовувати ці приміщення саме для конс’єржа-охоронця, чи як «колясочин». Так само, жителі вирішуватимуть – відео- чи аудіоапаратурою обладнати під’їзди. Люди збирають підписи, затверджують спільний варіант, а забудовник підводить під це відповідні комунікації.

- Чи планується обладнати будинок Інтернетом та кабельним телебаченням?

- Обов’язково! Ми заводимо Інтернет. Не буде жодних проблем і з підключенням до кабельного телебачення, а оператора оберуть самі мешканці.

- Які організації займатимуть перший комерційний поверх?

- Я зрозумію сенс цього питання. Жителі побоюються, що на першому поверсі буде, наприклад, нічний клуб, правильно? Одразу заспокою: ані ресторану, ані нічного клубу в приміщеннях комерційного поверху не буде. Імовірно, там розташуються офіси компаній, можливо – банк, може бути магазин… Але тільки такі заклади, які не порушать спокій громадян жодним чином. Будьте впевнені!

- А наступне питання, Артеме Вікторовичу, турбує, передусім, жителів квартир першої секції будинку, яку буде здано вже незабаром: чи правильно буде розпочинати повномасштабний ремонти та внутрішнє облаштування квартир одразу після здачі? Чи не буде будинок давати «усадку»?

- Якщо коротко, то – цілком правильно, ніяких загроз! Поясню: будинок не даватиме так званої «усадки». Цю проблему знімають спеціальні армопояси, які «опоясують» 1-ий, 4-ий, 7 –ий і 10-ий поверхи. До того ж і фундамент - надзвичайно надійний, запорука цьому – перевірені роками технології. Дах будівлі - плаский із подвійною гідроізоляцією, теплоізоляційним шаром та додатковим шаром стяжки. Отже, мешканці можуть замовляти повне внутрішнє облаштування своєї квартири нашим дизайнерам, або робити це власноруч одразу після здачі секції. Підкреслю ще один важливий момент: всі комунікації вже заведені на територію будівництва, «Набережний квартал» отримав усі технічні умови та уклав угоди на підключення будинку до всіх міських мереж – води, газу, світла… У кожній квартирі буде автономне опалення. Наголошую, все буде підключено вчасно, тобто всі зручності для ремонтів буде забезпечено.

- Кому належить земля під житловим комплексом? Чи не буде згодом виникати через це певних непорозумінь?

- Зараз ця територію (2,57 га) орендується в меблевого комбінату. Як тільки будівництво буде завершено, земля перейде на баланс ОСББ чи ЖЕКу. Все це підтверджено дозвільними документами. Ще одну причину для хвилювання я спростував, чи не так?

- Дякую, дійсно спростували!

- А ми працюватимемо далі. Я вірю, що вінничани будуть задоволені нашою роботою. Для цього ми робимо все!

За детальнішою інформацією і з усіма питаннями щодо укладання угоди звертатися за адресою:

  • Центр продажів: вул.Чорновола, 29,
    тел.: (0432) 52-66-30, 067 430-30-12.
  • Центральний офіс: вул.Козицького, 51, ТРК "Sky Park" (вхід з вул.Соборної),
    тел.: 050 30-30-903.

Варто знати! Компанія «Набережний квартал» у 2015 році планує повністю завершити і здати в експлуатацію житловий комплекс із облаштуванням всієї території у м. Вінниці по вул. Чорновола, 29.



Переглядів: 11600
Поширень: 0