Метою Форуму є взаємна промоція і зацікавлення міжнародною співпрацею польських та українських неурядових організацій Свентокшиського воєводства та Поділля (Вінницька, Хмельницька обл.). Участь у заході візьмуть 30 українських і 30 польських представників ІІІ-го сектору. Тема Форуму - перспектива співробітництва між польськими та українськими НУО в рамках Східного партнерства.

Форум проводиться польським Товариством «Інтеграція Європа-Схід» в рамках проекту «Східне Партнерство в перспективі співпраці польських та українських неурядових організацій. Форум НУО «Свентокшиське-Поділля 2013» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Польщі. Регіональними партнерами проекту виступають ГО «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» та Благодійний Фонд «Подільська Громада».

Під час Форуму заплановані:

  • Презентації експертів по Східному партнерству;
  • Презентації польських та українських неурядових організацій;
  • Обговорення та обмін досвідом НУО, приклади реалізованих польсько-українських проектів.

Участь у форумі стане чудовою можливістю для встановлення польсько-українських контактів, представлення своїх ідей та досвіду.

Всі витрати українських учасників (проживання, харчування та транспорт), пов’язані з участю у форумі, будуть покриті приймаючою стороною.

Щоб подати заявку на участь у форумі необхідно до 18:00 17 жовтня 2013р. надіслати на електронну адресу [email protected] анкету-зголошення, що додається, та коротку презентацію про діяльність Вашої організації (до 4 слайдів Power Point Presentation з можливістю редагувати).

Про результати відбору на форум буде повідомлено кандидатам до 28 жовтня 2013р. Пріоритет буде надаватися представникам організацій, які ще не мають сталих контактів з польськими організаціями.

Контактні особи:

Оксана Бондар, ГО ВРЦІ «Креатив», тел. 097-3913590, [email protected] ,

Андрій Дручинський, БФ «Подільска громада», тел.066-7055244, [email protected]

Патронат проекту:

  • Генеральний Консул РП у Вінниці Кшиштоф Швідерек Свентокшиський воєвода Божентина Палка-Коруба
  • Маршалек Свентокшиського воєводства
  • Адам Ярубас Президент м.Кельце Войцех Лубавски
  • Келецький Староста
  • Здіслав Вжалка



Переглядів: 3451
Поширень: 0