Дипломом у номінації «Краще екологічно відповідальне підприємство» нещодавно відзначена «Вінницька птахофабрика», яка працює у місті Ладижині. Вручення відзнак відбулося у рамках визначення номінантів і переможців загальноукраїнського проекту «Екологія, довкілля та природокористування в Україні-2013», який організовано Міністерством екології та природних ресурсів України.

Поряд з відзнакою ТОВ «Вінницька птахофабрика» була включена до спеціалізованого видання «Екологія, довкілля та природокористування в Україні».

«Динаміка розвитку ТОВ «Вінницька птахофабрика» передбачає постійну оптимізацію усіх видів процесів та дедалі більшу екологічну безпечність її виробництва. Всі технологічні процеси на ТОВ «Вінницька птахофабрика» виконуються відповідно до технічних умов з виробництва м’яса птиці та згідно із законодавством України і європейськими стандартами якості та безпечності харчових продуктів. Запроваджено абсолютно нові технології: цілковита автоматизація та комп’ютеризація виробництва.

Для годівлі птиці використовуються високоякісні корми власного виробництва та вирощування, кожен крок відстежується та контролюється.

При дотриманні всіх вищезгаданих технологічних процесів рівень екологічного ризику для довкілля та безпеки життєдіяльності населення відсутній, на підприємстві вжиті комплексні заходи щодо забезпечення нормативного стану навколишнього середовища та захисту від можливих аварійних ситуацій», - так зокрема характеризується ТОВ «Вінницька птахофабрика» у спеціалізованому виданні.

Крім цього, упорядники збірника особливу увагу звертають на біологічних очисних спорудах (БОС), обладнання до яких поставляла, монтувала і вводила в експлуатацію голландська фірма.

ТОВ «Вінницька птахофабрика» входить до складу ПАТ «Миронівський хлібопродукт» і випускає продукцію під торговою маркою «Наша ряба». Виконавчий директор Шевченко Олексій Вікторович, еколог Король Валерій Анатолійович.

Сьогодні на ТОВ «Вінницькій птахофабриці» працює 3400 осіб і це підприємство найбільше за обсягами виробництва курятини не лише в масштабах України, а й в Європі.



Переглядів: 6693
Поширень: 0