Нарешті  в нашому місті з’явився простий, доступний та ефективний спосіб боротьби з псоріазом, особливо зараз, адже осінньо-зимовий період спостерігається загострення цього захворювання.

Як стверджують лікарі дерматовенерологи медичного центру «Оксфорд Медікал-Вінниця» Баженова Ірина Олексіївна та Калітчук Олена Петрівна, вирішення проблеми псоріазу – це комплексна терапія негормональними препаратами на основі продуктів Мертвого моря. Ці препарати можуть усунути не лише видимі ураження шкіри, псоріатичні бляшки, а й забезпечує довготривалу ремісію (від 1 до 3 років). http://vinnitsa.oxford-med.com.ua/

Як писав Сенека «Деякі ліки небезпечніше самих хвороб» - це можна сказати і про лікування псоріазу гормональними препаратами. Гормональні мазі надають екстрену допомогу, але з часом, організм звикає до гормонів і потребує все більшої дози, в наслідок такого тривалого лікування є: атрофія шкіряних покровів, дисфункція кори наднирників, гіпертонія та багато інших побічних ефектів. Також присутній «синдром відміни гормонів», коли після відміни гормональних препаратів хвороба повертається з більш вираженими симптомами.

На думку лікарів лише комплексний  підхід у лікуванні псоріазу може принести позитивні результати. В медичному центрі «Оксфорд Медікал-Вінниця» лікарями розроблені авторські програми лікування псоріазу.

Окрім того, у центрі успішно лікують  та досягають тривалої ремісії у  ряді інших шкірних захворювань, серед яких: акне, алергічний дерматит, нейродерматит, екземи та ін.

Виберіть зручний для вас  день та час і зверніться до медичного  центру «Оксфорд Медікал-Вінниця». Приходьте – та Ви відкриєте для себе якісно новий рівень надання медичних послуг від найкращих професіоналів. http://vinnitsa.oxford-med.com.ua/


Переглядів: 7372
Поширень: 0