Запрошуємо журналістів та власкорів друкованих та електронних ЗМІ Вінницької та Хмельницької областей до участі у дводенному тренінгу “Про європейську інтеграцію по-новому”, який відбудеться 15-16 листопада 2013 року (п’ятниця-субота) у місті Вінниця.

У разі зацікавлення можуть бути розглянуті заявки на участь у тренінгу і від журналістів та власкорів із інших областей України.

Організатор – Молодіжна громадська організація “Сучасний Формат” за підтримки «Європейської програми» Міжнародного фонду “Відродження”. Партнерська організація у Вінниці – Благодійний фонд «Подільська громада».

Учасники тренінгу матимуть змогу ознайомитися з інструментами підготовки якісних цікавих матеріалів з питань європейської інтеграції (перехід від простої констатації фактів до подання цікавих та об’єктивних аналітичних матеріалів з окресленої теми), поглибити знання щодо євроінтеграції від експертів, підвищать свою поінформованість щодо визначеної теми, отримають навички пошуку "європейських" інформаційних приводів, які будуть цікавими місцевій аудиторії.

Для участі у тренінгу необхідно до 13 листопада 2013 року заповнити он-лайн анкету та надіслати на електронну пошту [email protected] (у темі листа зазначити «Тренінг») сканкопію супровідного листа від редакції, який свідчить про сприяння участі працівника у тренінгу.

Тренери:

Сергій Сидоренко – спеціальний кореспондент газети КоммерсантЪ (Київ, Україна), тренер проекту BBC / Media Neighborhood для українських ЗМІ. Має тривалий досвід журналістської та редакторської роботи, розуміння процесів та подій у сфері європейської інтеграції, а також значний журналістський досвід у даній сфері, досвід роботи в якості тренера із медіа-освітніми проектами.

Анатолій Марциновський – головний редактор сайту www.mediafreedomwatch.org, експерт, оглядач газети “Газета по-українськи” (www.gazeta.ua), автор та редактор інформаційних матеріалів Представництва ЄС в Україні (2011-2013), автор посібника для журналістів «Європейський Союз: пишемо, розповідаємо, показуємо». У журналістиці з 1994 року, має тривалий досвід проведення медіатренінгів.

Участь у тренінгу безкоштовна. Іногороднім учасникам будуть покриті витрати на проїзд та, за необхідності, проживання. Увага! Кількість учасників обмежена.

Запрошуємо до участі редакторів та журналістів традиційних та нових медіа - обласних, районних, або місцевих, а також власкорів всеукраїнських ЗМІ.

За детальною інформацією звертайтеся за телефонами:
(0412) 46-10-86, (097) 294-37-53 – МГО «Сучасний Формат».
(0432) 67-20-96, (097) 614-60-36 – БО «Подільська громада».
e-mail: [email protected].



Переглядів: 3068
Поширень: 0