Цілями форуму була взаємна промоція, ініціатива міжнародної співпраці між польськими та українськими неурядовими організаціями з Поділля та Свентокшиського регіону.

БФ "Подільська громада" став учасником Форуму НУО "Свентокшиське – Поділля 2013"БФ "Подільська громада" став учасником Форуму НУО "Свентокшиське – Поділля 2013"

Участь у Форумі взяли 30 українських та 30 польських представників неурядових організацій.

Під час Форуму українські учасники мали можливість налагодити контакти зі своїми польськими колегами, презентувати роботу заявлених організацій та отримати корисну інформація від експертів: Кшиштофа Каліти, Оксани Бондар, Ришарда Бялацького, Лукаша Хлебного, Гжегож Стемьпєнь, Лукаша Козера та інших.

БФ "Подільська громада" став учасником Форуму НУО "Свентокшиське – Поділля 2013"

Цікавою та корисною стала інформація про створення сайту http://www.vinkiel.info/ua/, який стане спільною платформою для польських та українських неурядових організацій. Будь-яка громадська організація може заповнити профіль та через мережу інтернет знаходити нових партнерів для реалізації спільних проектів.

БФ "Подільська громада" став учасником Форуму НУО "Свентокшиське – Поділля 2013"

Наступного дня, 19 листопада, українська делегація мала зустріч з мером, Маршалом та губернатором Свентокшиського воєводства. Під час якої представники української делагації цікавилися особливостями співпраці влади та неурядових громадських організацій Польщі.

Форум організовано в рамках проекту «Східне партнерство в перспективі співпраці польських і українських неурядових організацій. Форум неурядових організацій «Регіон Свентокшиський - Поділля 2013», при співфінансуванні Міністерства Закордонних Справ.



Переглядів: 3939
Поширень: 0