10 грудня об 11 годині відбудеться випуск слухачів Вечірнього Народного Університету «Третій Вік», за адресою м. Вінниця, вул. Фрунзе,4 аудиторія 204-206, приміщення Університету Сучасних Знань.

Протягом 4-х місяців, з серпня по грудень поточного року Громадська організація «Центр Поділля-Соціум» в рамках проекту «Вік живи – вік навчайся» (підтримка діяльності «Вечірнього Народного Університету «Третій Вік») проводила заняття з людьми пенсійного віку. Заняття проводились на 4-х факультетах за напрямками: факультет інформаційних технологій, факультет оздоровчий, факультет правових знань, факультет рукотворчості.

Реалізація цього проекту стала можливою після того, як громадська організація взяла участь у конкурсі, який було оголошено на початку поточного року Вінницькою міською радою. Переможці конкурсу отримали фінансову підтримку у вигляді гранту від мерії для втілення соціально-культурних проектів у життя. Другий рік поспіль Вінницька міська влада підтримує соціально важливі проекти та ініціативи громадських організацій.

Сьогоднішні пенсіонери Вінниці не бажають бути осторонь від сучасного прогресу та інформаційних технологій, тому гасло «Вік живи – вік навчайся» саме для них.

Випускники університету «Третій Вік» є прямим доказом активності та ініціативності в будь якому віці, сьогодні вони успішно спілкуються між собою за допомогою мережі Інтернет, надсилають електронною поштою вітальні листівки на свята, спілкуються через «Skype» із своїми родичами за кордоном, тощо.

Чисельність людей пенсійного віку, які бажають йти в ногу з часом, дуже велика. Проекти громадської організації «Центр Поділля-Соціум» для осіб літнього віку мають на меті допомогти цільовій аудиторії адаптуватися до сучасного ритму життя, розширювати простори для спілкування, підвищувати правову обізнаність.

Організатори та засновники цієї програми продовжують діяльність Вечірнього народного університету «Третій Вік» за різними напрямками, де люди пенсійоного віку протягом всього життя могли б вчитися та розширювати свої знання.

Контактні телефони: (0432) 52-89-00 096-440-05-41
 


Переглядів: 2610
Поширень: 0