У Вінниці школярі вчаться дбайливому ставленню до оточуючого середовища. В дванадцяти загальноосвітніх школах встановлені спеціальні контейнери для розподілення відходів з метою їхньої подальшої переробки. Поки що збирають непотрібні пластикові іграшки та канцтовари, а створюють з них арт-об’єкти, які здатні прикрасити наші домівки та офіси – золоті піраміди.

Автор екологічного арт-проекту «Золота піраміда» Владислав ЛУЦЯК пообіцяв створити під Новий Рік найбільшу піраміду, заввишки понад чотири метри. Подібний арт-об’єкт має всі шанси потрапити до Книги рекордів України. Побачити на власні очі дивовижну споруду можна буде 14 грудня о 18.00 на сцені ТРЦ Мегамолл. Проект зі створення найбільшої золотої піраміди отримав схвальну оцінку Вінницької міської ради, яка підтримує подібний творчий підхід в рішенні екологічних питань.

Еко-ялинки

Окрім екологічної складової, проект має потужний виховний зміст, адже діти змалечку вчаться відповідально ставитися до необхідності сортування відходів з метою їх подальшої переробки. Перетворивши купу непотрібних іграшок на новорічну арт-інсталяцію, ми врятуємо живу ялинку!

Величезна золота піраміда вже отримала назву «Еко-ялинки», на її появу чекають численні вінницькі школярі та їхні батьки, які брали активну участь у зборі непотрібних пластикових іграшок та використаних канцтоварів. Додаткову високу екологічну ноту святу надасть демонстрація фантастичних моделей одягу з пластику та поліетилену у виконанні юних вихованців студії естетики Princess, а піднесений настрій подарує запальна інтерактивна сальса!

 



Переглядів: 3572
Поширень: 0