21 грудня 2013 року з 10:00 до 18:00 у галереї «ІнтерШИК» (вул. Архітектора Артинова, 12-а).

З метою пошуку ІТ працівників компаніями та для популяризації ІТ-сфери серед молоді, себе презентуватимуть навчальні заклади та курси, які готують ІТ-спеціалістів (тестувальник, програміст, системний адміністратор та інші).

Усі бажаючі матимуть змогу ознайомитися із напрямками діяльності та технології з якими працюють ІТ-компанії, умовами роботи, партнерами, замовниками, корпоративними особливостями, планами компаній на майбутнє тощо. У програмі передові ІТ-компанії (GlobalLogic, SimCorp, Win Interactive, Soft Elegance, Gemicle, Домен-Хостинг, RIA.ua інші) проводитимуть 20-ти хвилинні презентації, прийматимуть CV від кандидатів, проводитимуть семінари, тренінги та майстер-класи.

Навчальні заклади презентуватимуть умови прийому та навчання, перспективи напрямків за якими вони готують та ціни на навчання, здійснюватимуть попередній відбір анкет потенційних студентів.

Семінари, тренінги та майстер-класи компаній, навчальних закладів та ІТ-спеціалістів проходитимуть в окремому залі. На «Prof IT Day» запрошені студенти усіх навчальних закладів, школярі та починаючі і практикуючі ІТ-шники Вінниці та області.



Переглядів: 3956
Поширень: 0