«Новий колективний договір, на відміну від попереднього, уклали строком на 5 років. Це свідчить про те, що компанія має стратегічне бачення свого розвитку, розраховує на довгострокову перспективу та може гарантувати своїм працівникам і їх родинам стабільність в нинішній нелегкій економічній ситуації», - зазначає голова правління ПАТ «Вінницягаз» Олександр Кривак. -

«Окремі положення регулюють премії, які виплачуються працівникам по результатам їх праці. Це повинно стати неабияким стимулом для колективу працювати краще, адже, відповідно до підсумків роботи за рік, рівень соціальних виплат може бути переглянутий в сторону їх збільшення».

Основними видами соціальних виплат, гарантованих договором, є матеріальна допомога на лікування та оздоровлення, при одруженні та народженні дитини, виплати до щорічної відпустки, матеріальна допомога при виході на пенсію, виплати та додаткова оплачувана відпустка працівнику у випадку смерті близьких, допомога родині у випадку смерті працівника. Одним з нововведень стало матеріальне заохочення у разі відсутності лікарняних листів впродовж попереднього року.

За словами голови Профспілки ПАТ «Вінницягаз» Алли Гнатюк, всі пункти по виплатам та компенсаціям чітко прописані, що гарантує їх повне виконання.

«В новому договорі визначені чіткі критерії, умови і розміри кожної з виплат, аби уникнути різночитань та додержуватись принципу рівноправного доступу до них для всіх членів трудового колективу»,- пояснює голова Профспілки ПАТ «Вінницягаз» Алла Гнатюк.

Колективний договір регулює відносини між трудовим колективом ПАТ «Вінницягаз» та його адміністрацією у сфері трудових, виробничих та соціально-економічних питань. В документі визначені умови праці, рівень її оплати, права та обов’язки працівників, адміністрації та Профспілкової організації. Профспілкова організація, до якої входять 2206 членів, представляє інтереси працівників підприємства та діє на основі власного статуту.

ДОВІДКА:

ПАТ «Вінницягаз» займається розподілом, транспортуванням та постачанням газу.

Щорічний обсяг транспортування становить 1 млрд. 71 млн. метрів кубічних.

На підприємстві працюють 2,7 тис. працівників

Система газопостачання Вінниччини - це понад 16 тисяч кілометрів газопроводів та 2,6 тисяч газорегуляторних пунктів.

ПАТ «Вінницягаз» забезпечує блакитним паливом 426 тисяч сімей Вінницької області, що становить 80% домогосподарств регіону.

Нашими клієнтами є 250 промислових підприємств, найбільші з яких - ДП «Укрспирт», Вінницька кондитерська фабрика «Roshen» та Немирівський спиртзавод.



Переглядів: 4447
Поширень: 0