Конкурс влаштовується серед художників, дизайнерів, фахівців інфографіки з метою візуалізації системи електронного урядування доступному для різних груп населення форматі та для популяризації ідеї розвитку електронного урядування серед представників громади м. Вінниці та інших міст України.

Конкурс відбуватиметься за трьома основними напрямками:

Інфографіка – зображення системи електронного урядування в форматі, зрозумілому для представників офіційних установ та організацій (органи влади та місцевого самоврядування, навчальні заклади, державні установи, неурядові організації

Ретро-плакат – відображення системи е-урядування в стилі ретро, зрозумілому та близькому для людей похилого віку;

Комікс – зображення системи електронного урядування в картинках у форматі коміксу, зрозумілому для дітей шкільного віку.

Умови конкурсу

Заявка на участь у Конкурсі надсилається в електронному вигляді на адресу:

[email protected] та повинна містити:

  • заповнену реєстраційну картку
  • конкурсну роботу (конкурсні роботи) в форматі PDF або JPG 300 dpi.

Кожен учасник може подавати роботи в одній, 2-х або 3-х номінаціях.

У кожній номінації учасник конкурсу може подавати 1 конкурсну роботу.

Роботи прийматимуться не пізніше 24:00 4 квітня 2014 року.

Переможці Конкурсу будуть нагороджені дипломами під час урочистої церемонії. Роботи, визнані кращими, будуть використані в інформаційній кампанії з популяризації системи е-урядування у м. Вінниці та інших містах України з обов\'язковим зазначенням авторства. Всі інші учасники, чиї матеріали відповідаютимуть умовам Конкурсу, отримають свідоцтва учасників.

Довідково. Конкурс організовано ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» спільно з Вінницькою міською радою та Вінницькою міською централізованою бібліотечною системою в рамках проекту «Е-gov для кожного», підтриманого Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (виконавцем проекту міжнародної технічної допомоги «Глобальні Бібліотеки «Бібліоміст-Україна»).

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном: 0969484421 або на e-
mail: [email protected], Тетяна Науменко


Переглядів: 3045
Поширень: 0