Як заявив Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет, ситуація в Росії не пов\'язана з економічними показниками банку і викликана політичними причинами. Немає об\'єктивних підстав для запиту КПРФ до Держдуми про перевірку ЗАТ МКБ «Москомприватбанк» на предмет фінансування тероризму.

Частка ЗАТ МКБ «Москомприватбанк» у загальному обсязі активів банківської групи «ПриватБанк» становить близько 6%, і зміна ситуації в російському банку не вплине на показники роботи всієї банківської групи.

«ЗАТ МКБ« Москомприватбанк» не має зобов\'язань перед українським ПриватБанком і з економічної точки зору не робить впливу на роботу банку на українському та інших ринках, - зазначив Олександр Дубілет. - Ми сподіваємося, що нічим не обгрунтований політичний тиск на ЗАТ МКБ «Москомприватбанк» не переросте в економічне, в результаті якого можуть постраждати клієнти».

Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких Україна, Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. У рейтингу ТОП-1000 світових банків ПриватБанк займає 8 місце в десятці найбільших банків Центральної та Східної Європи.
 



Переглядів: 4578
Поширень: 0