Першого березня магазини ТРЦ Мегамолл пропонували Мегазнижки - 20%, 30%, 50%, а деякі навіть 70%. Неможливо встояти перед такою привабливою пропозицією, тим більше напередодні пори оновлення - весни. ТРЦ Мегамолл цього дня відвідали понад 24 тисячі вінничан і жителів Вінницької області, більшість з яких здійснили корисні покупки. Мегамолл гостинно зустрічав своїх гостей - весняний настрій втілювала чарівна ведуча Ольга Сольвар, яка впродовж цілого дня допомагала відвідувачам зорієнтуватися у великій кількості дисконтних пропозицій і пригощала усіх печивом з оптимістичними побажаннями. У записці з побажанням, також, був вказаний відсоток знижки в тому чи іншому магазині ТРЦ.

Також, в суботу відбувся Фестиваль моди і краси «Розквітай». У виставковому павільйоні Мегамолл-Експо було багатолюдно і яскраво. Вінничанки не могли пропустити виставку косметологічних і оздоровчих послуг, косметичних засобів і подарунків. Впродовж дня у великому залі були презентовані ряд майстер-класів по догляду за собою, відбулися покази жіночого і дитячого одягу, окрім того присутні мали можливість отримати призи і подарунки від організаторів. Усі учасники фестивалю впродовж дня надавали безкоштовні процедури всім бажаючим.

Зал був прикрашений фотовиставкою робіт відомих вінницьких фотографів на тему «Жіноча краса». Свої роботи презентували Валентин Порохняк, Денис Дорош, Анастасія Корнейчук, Ярослав Матвийчук, Павло Сачек, Максим Чорний, Антон Силагін.

Весна вступає у свої права, а ТРЦ Мегамолл відкриває новий сезон покупок і розваг!

ТРЦ Мегамол, м. Вінниця, вул.600-річчя, 17, тел.0432 50-70-50, megamoll.com.ua



Переглядів: 4354
Поширень: 0