Абонент міг вибрати будь-який стандартний тарифний план із запропонованих. Потрібно відзначити, що «Домашній телеком» пропонує своїм абонентам безлімітні тарифні пакети із швидкістю доступу до 100 Мбіт/с.

Переможці були визначені після завершення акції за допомогою ресурсу randstuff.ru .

Планшети Samsung Galaxy Tab3 вирушили до своїх власників в усі регіони України : Ніжин, Кременчук, Гадяч, Козятин, Одесу та Черкаси . Фортуна посміхнулася і двом жителям Вінниці: Гончаренко Миколі та Семчик Миколі. Переможці забрали свої подарунки у головному офісі «Домашнього телекому», який знаходиться у м. Вінниця по вул. Стельмаха 43 а.

Гончаренко Микола Васильович - Вінниця

Гончаренко Микола Васильович

Семчик Микола Йосипович, Вінниця

Семчик Микола Йосипович

ТМ «Домашній телеком» з\'явилася на ринку телекомунікаційних послуг восени 2010 р. На даний момент «Домашній телеком» надає послуги телефонії, телебачення, провідного і супутникового інтернету на території України. Компанія входить в ТОП - 5 лідерів основних гравців на ринку України .

«Домашній телеком» надає цілодобову, професійну техпідтримку абонентів. Також до послуг абонентів постійно діюча програма лояльності, акції, які дозволяють заощаджувати на щомісячній абонплаті та розіграші цінних подарунків.

«Домашній телеком » - комфортний інтернет у Вас вдома!


Переглядів: 3432
Поширень: 0