Молоді хлопці, що підійшли, були без всяких ознак політичної приналежності, в спортивних куртках з капюшонами, не являлись працівниками облгазу і ніколи ними не могли бути. Підійшовши ближче до адміністративної будівлі товариства, вони під керівництвом старшого групи скандували “Банду геть!”, вимагали відставку голови правління ПАТ “Вінницягаз”.

Непрохані гості у  ПАТ «Вінницягаз»

Працівників підприємства обурив наклеп групи молодих людей на трудовий колектив і його керівника Кривака Олександра Андрійовича. Тому всі працівники головного підприємства ПАТ ”Вінницягаз” вийшли у двір до непроханих гостей, щоб захистити себе, своє підприємство і свого керівника.

Адже колектив любить своє Товариство, гордиться тим, що являється членом потужного підприємства ПАТ “Вінницягаз”, керівником якого майже двох років являється Олександр Андрійович Кривак.

Непрохані гості у  ПАТ «Вінницягаз»

Такого керівника працівники товариства чекали давно. Адже він народився, навчався і працює на теренах Вінниччини.

Олександр Андрійович розпочав свою трудову діяльність в 1997 році слюсарем Барського управління газового господарства, потім працював начальником Барської дільниці вінницької філії ДК “Торговий дім «Газ України»”, начальником Барського управління газового господарства, директором Жмеринського міжрайонного управління газового господарства, а в липні 2012 року був обраний головою правління ПАТ “Вінницягаз”.

Хто ще, як не він, знає всі тонкощі газового господарства, з турботою відноситься до своїх працівників.

За час керівництва публічним акціонерним товариством “Вінницягаз” Олександру Андрійовичу вдалось згуртувати колектив професіоналів-однодумців і значно покращити показники роботи товариства.

За короткий період часу опираючись на здобутий професійний досвід, він зумів налагодити роботу колективу по безаварійному та безперебійномугазопостачанню усім споживачам Вінницької області.
Саме останнім часом ПАТ “Вінницягаз” вдалося направити 25 млн.гривень на модернізацію та підвищення рівня безпеки експлуатації газотранспортної системи. Це дозволило замінити застаріле обладнання, провести капітальні ремонти газопроводів, реконструювати станціїкатодного захисту, включаючи заміну обладнання часів Радянського Союзу на сучасне, яке відповідає усім вимогам безпеки. Ця робота на підприємстві продовжується і вже в 2014 році на підвищення безпеки газопостачання передбачено витратити понад 40 млн.гривень.

Для зручності споживачів природного газу і швидкого отримання додаткових послуг підприємства побудовано прозорий офіс. Тут можна отримати кваліфіковану консультацію і замовити любий вид послуг, який надає товариство.

На підприємстві працює 2620 чоловік, які вчасно двічі на місяць отримають заробітну плату. На соціальні виплати працівників Товариства щорічно витрачається біля 3,2 млн. гривень.

Робітники підприємства забезпечені спецодягом та всім необхідним інструментарієм для виконання своїх обов’язків.

Гарячими обідами працівників підприємства забезпечує їдальня. Вартість таких обідів для членів трудового колективу Товариства здешевлена на 50% за рахунок прибутку підприємства. Правління товариства дбає про людей праці і створює сучасні умови для підвищення продуктивності праці.

За підсумками роботи 2013 року ПАТ “Вінницягаз” являється одним із кращих підприємств газової галузі України, та входить до п’ятірки важливих бюджетоутворюючих підприємств Вінницької області.

Саме тому, враховуючи не простий час, який переживає наша держава, комусь не хочеться бачити ПАТ “Вінницягаз” потужним, високоорганізованим, стабільно працюючим підприємством.

З метою створення дестабілізації на підприємстві, звернення наклепів на трудовий колектив товариства і його керівника, засилаються молоді особи (ще зовсім діти) для безпідставних звинувачень людей, які чесно виконують свій трудовий обов’язок.

Кому це потрібно і для чого це потрібно, нехай залишається на їхній совісті і роботі правоохоронних органів.

Члени трудового колективу утримались від силових дій 28 березня 2014 року на зустрічі із непроханими гостями і просять прокуратуру Вінницької області дати оцінку діям заїжджих молодиків.

В разі повторної появи молодих людей з подібними заявами, трудовий колектив товариства в кількості 2620 чоловік залишає за собою право самому захистити себе і свого головуправління.

Колектив ПАТ «Вінницягаз»



Переглядів: 8037
Поширень: 0