Клуб англійської мови (засідання відбуваються щочетверга і щосуботи на базі відділу документів іноземними мовами Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А. Тимирязєва) Дню народження свого колеги – 8 червня - присвятив спеціальне засідання. Члени клубу написали сценарій до свята англійською мовою, який присвятили талантам іменинника та його друзів.

Клуб англійської мови у Вінниці до Дня народження колеги написав сценарій

-Було дуже цікаво і весело. Темою для обговорення на спеціальному засіданні ми обрали «Вінниця має таланти». Кожен зміг не лише похвалити головного героя свята - Олега Швидюка за його таланти, адже у цей день він приймав вітання, а й попрактикувати англійську і розповісти про власні здобутки, - розповідає один із організаторів свята Алекс Ервік.

Ведучими на святі були Алекс Ервік та Олег Швидюк. Розкриття талантів Олега розпочали із дитинства. Навіть книжку йому присвятили. Правда, не все у тій книжці відповідало дійсності. Автор – Алекс Ервік, як справжній письменник, трохи прикрасив дійсність. Відтак, друзі Олега щиро сміялись, читаючи рядки й вгадуючи, де є правда, а де авторська вигадка. Найактивніші отримували призи - цукерки.

Клуб англійської мови у Вінниці до Дня народження колеги написав сценарій  

Окрім дитячих спогадів, учасники засідання клубу розглянули такі теми, як повсякденне, суспільне життя, мистецтво, навчання і наука, езотеріка, спортивні захоплення. Дійство супроводжувалось переглядом уривків із документальних фільмів. Жодна сторона життя іменинника не залишилась поза увагою учасників клубу.  

-Наш Клуб англійської мови – це аж ніяк не курси. Ми спілкуємось, обмінюємось знаннями, святкуємо разом. Кожного разу ведучі (найбільш активні і просунуті наші члени) пропонують якусь тему для обговорення – це може бути будь-що, окрім політики і релігії. Приєднатись до нашого Клубу може будь-який читач бібліотеки, - поділився Алекс Ервік та запросив бажаючих гуртуватись.


Переглядів: 4745
Поширень: 0