Після закінчення навчального року студенти вінницькіх вузів та коледжів економічного напрямку висловили бажання проходити літню практику у відділеннях ПриватБанку. 105 студентів - 83 дівчини та 22 хлопця з восьми навчальних закладів Вінниці вчаться застосовувати отримані знання в реальному житті.

105 вінницьких студентів проходять літню практику у відділеннях ПриватБанку

- Минулого року практику у нашому банку пройшли 30 студентів, - говорить Олена Бондарь, керівник напрямку Трудові резерви Вінницької філії ПриватБанку. - Цього року ми уклали договори з провідними навчальними закладами Вінниці і радо приймаємо студентів у себе та ділимося досвідом. Адже прохождення практики у ПриватБанку - це чудовий шанс для успешного розвитку у майбутньому. Досвід спілкування з клієнтами та корпоративна атмосфера ПриватБанка допоможуть студентам практично зрозуміти чим займаються банкіри. Під час практики ми надаємо студентам реальну можливість взяти участь в дільності банку, даємо їм шанс проявити себе у ролі співробітника. Ми спостерігаємо за ними, оцінюємо їхні можливості та відбираємо кращих для роботи у банку. Таким чином, студентська практика в ПриватБанку стає стартом кар’єры для випускників.

Студенти допомагають клиентам банку проводити платежі біля терміналів самообслуговування, консультують по продуктах банку, залучають нових клієнтів, отримуючи за це зарплату..

105 вінницьких студентів проходять літню практику у відділеннях ПриватБанку

- До нас в коледж приходили співробітники ПриватБанку, розказували про свою роботу і я тоді запитала чи можна прийти на практику, - ділиться Тетяна Павловська, студента 2 курсу Кооперативного коледжу, факультету “Фінанси і кредит”. - Мені подобається спілкуватись з людьми, допомагати їм, подобається, що вони йдуть задоволені, з вирішеними питаннями. Мені в колективі дуже комфортно.

У відділеннях ПриватБанку проходять практику студенти з Аграрного, Торгово-економічного та Технічного університетів, кооперативного інституту технічого та кооперативного коледжів, училища №4 та з навчального закладу У Брацлаві.

- Сьогодні у очолюваному мною відділенні клиєнт-менеджером працює співробтниця, яка минулого рок проходила у нас практику. І так успішно, що ми залиши її працювати у нас, - говорить Оксана Мисака, керівник відділення “Центральний ринок”.

Практика у відділеннях Вінницької філії ПрвиатБанку проходить на реальних робочих місцях за індивідуальним планом.

- Після практики, на основі індивідуальних результатів, студентів запрошуємо для подальшої роботи у банку або включаємо їх у кадровий резерв, - говорить Наталія Шпак, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Вінницької філії ПриватБанку. - Щороку вузи Ураїни випускають близько 1 мильйона молодих спеціалистів. Банку потрібні молоді професіонали, які володіють знаннями та впевненно орієнтуються в бізнес-реаліях.



Переглядів: 5878
Поширень: 0